мусор, линияПід Львовом відкрили нове виробництво. Сьогодні, 4 липня, на полігоні твердих побутових відходів в Самборі дали старт роботі нової сортувальної лінії.

Продуктивність лінії для сортування відходів становить 15 т / год. Відзначимо, що вартість однієї лінії для сортування твердих побутових відходів становить 5 млн 473 тис грн.

Сміттєсортувальні лінії дають можливість зменшити обсяг сміття, яке будуть консервувати на полігонах, майже на 30%, а також поліпшити екологічну ситуацію на полігоні.

Ще одну сортувальну лінію планується відкрити на полігоні твердих побутових відходів у місті Новояворівську. Місце для будівництва третьої вибирають.


Под Львовом открыли новое производство. Сегодня, 4 июля, на полигоне твердых бытовых отходов в Самборе дали старт работе новой сортировочной линии.

Производительность линии для сортировки отходов составляет 15 т/ч. Отметим, что стоимость одной линии для сортировки твердых бытовых отходов составляет 5 млн 473 тыс грн.

Мусоросортировочные линии дают возможность уменьшить объем мусора, которое будут консервировать на полигонах, почти на 30%, а также улучшить экологическую ситуацию на полигоне.

Еще одну сортировочную линию планируется открыть на полигоне твердых бытовых отходов в городе Новояворовске. Место для строительства третьей выбирают.