убийство, люкПатрульні виявили ймовірного вбивцю, який викинув тіло в каналізацію. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

2 червня патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці Степана Бандери чоловік відкрив каналізаційний люк і кинув туди, ймовірно, тіло людини. Патрульні прибули на місце події, відкрили каналізаційний люк та побачили там чоловіка без ознак життя. Інспектори зайшли в під’їзд та побачили на сходах сліди крові. Після нетривалих пошуків патрульні виявили ймовірного вбивцю.

Поліцейські попередньо встановили, що це 25-річний уродженець Вінницької області, який вже перебуває у розшуку за крадіжку. Чоловік розповів, що під час розпивання спиртних напоїв між ним та його гостем виникла сварка. Конфлікт переріс в бійку, в ході якої він заподіяв гостеві тілесні ушкодження, від яких той помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник переховував тіло у квартирі, а наступної ночі кинув його в каналізаційний люк.

Зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Патрульные обнаружили предполагаемого убийцу, который выбросил тело в канализацию. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

2 июня патрульным поступило сообщение о том, что на улице Степана Бандеры человек открыл канализационный люк и бросил туда, вероятно, тело человека. Патрульные прибыли на место происшествия, открыли канализационный люк и увидели мужчину без признаков жизни. Инспекторы зашли в подъезд и увидели на лестнице следы крови. После непродолжительных поисков патрульные обнаружили предполагаемого убийцу.

Полицейские предварительно установили, что это 25-летний уроженец Винницкой области, который уже находится в розыске за кражу. Мужчина рассказал, что во время распития спиртных напитков между ним и его гостем возникла ссора. Конфликт перерос в драку, в ходе которой он нанес гостю телесные повреждения, от которых тот скончался. Чтобы скрыть следы преступления, злоумышленник прятал тело в квартире, а на следующую ночь бросил его в канализационный люк.

Злоумышленнику грозит от семи до пятнадцати лет лишения свободы.