пожежа, жовква, вогнеборціВ Жовкві під час пожежі у квартирі вогнеборці врятували літню жінку.

3 січня о 12:29 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку в м. Жовква на вул. Львівська, 30.

Пожежа спричинила сильне задимлення  у квартирі. Рятувальники винесли на вулицю літню мешканку квартири на 2-му поверсі. Пожежу локалізовано о 12:56, ліквідовано о 13:14. Вогнем знищено дах на площі 50 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв. м та пошкоджено стіни на площі 50 кв. м. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються. Внаслідок події ніхто не постраждав.


В Жовкве во время пожара в квартире пожарные спасли пожилую женщину.

3 января в 12:29 спасателям поступило сообщение о пожаре в квартире на третьем этаже трехэтажного жилого дома в г. Жовква на ул. Львовская, 30.

Пожар вызвал сильное задымление в квартире. Спасатели вынесли на улицу пожилую жительницу квартиры на 2-м этаже. Пожар был локализован в 12:56, ликвидирован в 13:14. Огнем уничтожена крыша на площади 50 кв. м, вещи домашнего обихода на площади 30 кв. м и повреждены стены на площади 50 кв. м. Обстоятельства происшествия и причина пожара устанавливаются. В результате происшествия никто не пострадал.