СБУ, иностранец, задержаниеСпівробітники Служби безпеки України встановили місце перебування громадянина Республіки Азербайджан, одного з учасників кримінального угруповання, яке здійснювало важкі злочини на території закавказької країни. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітники спецслужби отримали підтвердження про його перебування у міжнародному розшуку. Азербайджанські правоохоронці звинувачують зловмисника в ухиленні від сплати податків у великих розмірах на батьківщині.

Оперативники СБ України встановили, що у 2017 році іноземець прибув на територію нашої держави, де переховувався від правоохоронних органів.

2 листопада 2018 року співробітники спецслужби затримали іноземця у Львові.


Сотрудники Службы безопасности Украины установили место пребывания гражданина Республики Азербайджан, одного из участников криминальной группировки, которая осуществляла тяжкие преступления на территории закавказской страны. Об этом сообщает пресс-служба СБУ.

Во время отработки оперативной информации сотрудники спецслужбы получили подтверждение о его пребывании в международном розыске. Азербайджанские правоохранители обвиняют злоумышленника в уклонении от уплаты налогов в крупных размерах на родине.

Оперативники СБ Украины установили, что в 2017 году иностранец прибыл на территорию нашего государства, где скрывался от правоохранительных органов.

2 ноября 2018 сотрудники спецслужбы задержали иностранца во Львове.