дестабилизация, минированиеПротягом червня до Львівської міськради надійшло 210 повідомлень про мінування різних об'єктів міста. Про це повідомили в прес-службі мерії. Міськрада направила і тепер направить повторно листа до правоохоронних органів для прийняття відповідних заходів.

"Повідомлення про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові продовжують систематично надходити до Львівської міської ради, і це призводить до необгрунтованого навантаженні на відповідні служби в місті, які зобов'язані реагувати на такі повідомлення, а також дестабілізує ситуацію в місті. На сьогоднішній день ніхто не почув підтвердження по жодному факту, заявленому в повідомленнях. Тому мерія просить негайного реагування та вжиття всіх заходів для припинення правопорушень у Львові ", - відзначили в міськраді.


В течение июня во Львовский горсовет поступило 210 сообщений о минированиях разных объектов города. Об этом сообщили в пресс-службе мэрии. Горсовет направил и теперь направит повторно письма в правоохранительные органы для принятия соответствующих мер.

"Сообщения о закладке взрывных устройств по разным адресам во Львове продолжают систематически поступать во Львовский городской совет, и это приводит к необоснованной нагрузке на соответствующие службы в городе, которые обязаны реагировать на такие сообщения, а также дестабилизирует ситуацию в городе. На сегодняшний день не получено подтверждение ни по одному факту, заявленному в сообщениях. Поэтому мэрия просит немедленного реагирования и принятия всех мер для пресечения правонарушений во Львове", - отметили в горсовете.