рецидивистЛьвів'янин пов'язав рецидивіста. За даними Головного управління Нацполіції у Львівській області, 2 січня близько 20.15 на перехресті вулиць Генерала Чупринки - Київської у Львові на 26-річну жінку, яка поверталася з роботи, напав зловмисник. Він завдав потерпілий ножових поранень, відібрав у неї сумку і спробував втекти.

Жертва стала кликати на допомогу, і на її крики відреагували небайдужі перехожі. Вони повідомили про подію в поліцію, а 31-річний львів'янин почав переслідування, наздогнав і затримав зловмисника, після чого передав його правоохоронцям, які прибули на місце події.

Особистість зловмисника встановлена ​​- їм виявився 40-річний львів'янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Потерпіла доставлена ​​в лікарню.

Правоохоронці встановлюють обставини вчинення злочину, за фактом відкрито кримінальне провадження по ч1.ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від чотирьох до семи років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, незабаром суд обере для нього запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування.


Львовянин повязал рецидивиста. По данным Главного управления Нацполиции во Львовской области, 2 января около 20.15 на перекрестке улиц Генерала Чупринки - Киевской во Львове на 26-летнюю женщину, которая возвращалась с работы, напал злоумышленник. Он нанес пострадавшей ножевые ранения, отобрал у нее сумку и попытался скрыться.

Жертва стала звать на помощь, и на ее крики отреагировали неравнодушные прохожие. Они сообщили о происшествии в полицию, а 31-летний львовянин начал преследование, догнал и задержал злоумышленника, после чего передал его стражам порядка, которые прибыли на место происшествия.

Личность злоумышленника установлена ​​- им оказался 40-летний львовянин, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности за грабеж. Потерпевшая доставлена ​​в больницу.

Правоохранители устанавливают обстоятельства совершения преступления, по факту открыто уголовное производство по ч1.ст.187 (разбой) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от четырех до семи лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Проводится досудебное расследование.