мусор, станция, АВЕ-ЛьвовВиконком продовжив "АВЕ Львів" термін користування перевантажувальною станцією на вул. Північній до 4 грудня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До міськради надійшло чергове звернення від ТОВ "АВЕ Львів", з проханням продовжити дозвіл на користування перевантажувальною станцією на вул. Північній. Розглянувши звернення перевізника, його зобов’язання дотримуватися правил під час перевантаження сміття без його накопичення, здійснювати перевантаження "з коліс на колеса", а також надання ним підтверджень звернення до міст області щодо сприяння в наданні ділянки для перевантаження, виконком прийняв рішення про продовження йому терміну користування станцією ще на 30 днів.

За словами в.о.директора департаменту з питань поводження з відходами Сергія Сало, в додатку до звернення "АВЕ Львів" надало копії листів-звернень до директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА, голів Жовківської, Кам’янко-Бузької, Городоцької районних державних адміністрацій щодо сприяння в пошуку і надання земельної ділянки для здійснення перевантаження.

Керівник "АВЕ Львів" Олег Гайовишин наголосив, що головна ціль роботи компанії — не допустити накопичення ТПВ. Водночас, пошук нової земельної ділянки для здійснення перевантаження триває.


Исполком продолжил "АВЕ Львов" срок пользования перегрузочной станцией на ул. Северной до 4 декабря. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В горсовет поступило очередное обращение от ООО "АВЕ Львов", с просьбой продлить разрешение на пользование перегрузочной станцией на ул. Северной. Рассмотрев обращение перевозчика, его обязательства соблюдать правила во время перегрузки мусора без его накопления, осуществлять перегрузку "с колес на колеса", а также предоставление им подтверждений обращения в города области по содействию в предоставлении участка для перегрузки, исполком принял решение о продлении ему срока пользования станцией еще на 30 дней.

По словам и.о. директора департамента по вопросам обращения с отходами Сергея Сало, в приложении к обращению "АВЕ Львов" предоставило копии писем-обращений к директору департамента развития и эксплуатации жилищно-коммунального хозяйства ЛОГА, председателям Жолклвской, Каменка-Бугской, Городокской районных государственных администраций по содействию в поиске и предоставлении земельного участка для осуществления перегрузки.

Руководитель "АВЕ Львов" Олег Гайовишин подчеркнул, что главная цель работы компании - не допустить накопления ТБО. В то же время, поиск нового земельного участка для осуществления перегрузки продолжается.