Том Круз, визит​У Львів завітав голлівудський актор Том Круз. Про це на своїй сторінці у facebook написав мер Львова Андрій Садовий. 

"Tom Cruise у Львові", - написав міський голова.

Він виклав відео, де з співробітники мерії фотографуються з відомим актором.

Як розповіла прес-служба Львівської міської ради, міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною Кіт-Садовою зустріли актора на площі Ринок. Мер подарував Томові Крузу пам’ятну монету Короля Данила Галицького і книгу про історію авторства С. Плохія. Також Том Круз залишив запис у Книзі почесних гостей міста Львова.

"Дякую за те, що прийняли нас у вашому прекрасному місті. Чарівне місто, чарівні люди, чарівна країна"», — написав Том Круз у Книзі почесних гостей міста.

"Україна сьогодні потребує доброї промоції. Сьогодні Том Круз побачив Львів, побачить також інші локації в місті. А опісля — хоче пізнати наші Карпати", — зазначив Андрій Садовий.

Про прибуття голлівудського актора Тома Круза в Україну стало відомо ввечері 30 вересня. Пізніше з’явилась інформація, що актор прибув до України, щоб розглянути деякі локації для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів.


"Tom Cruise во Львове", - написал мэр.

Он выложил видео, где сотрудники мэрии фотографируются с известным актером.

Как рассказала пресс-служба Львовского городского совета, городской голова Львова Андрей Садовый с женой Екатериной Кит-Садовой встретили актера на площади Рынок. Мэр подарил Тому Крузу памятную монету Короля Даниила Галицкого и книгу об истории авторства С. Плохия. Также Том Круз оставил запись в Книге почетных гостей Львова.

"Спасибо за то, что приняли нас в вашем прекрасном городе. Волшебный город, обаятельные люди, волшебная страна", - написал Том Круз в Книге почетных гостей города.

"Украина сегодня нуждается в добром продвижении. Сегодня Том Круз увидел Львов, увидит и другие локации в городе. А после - хочет узнать наши Карпаты", - отметил Андрей Садовый.

О прибытии голливудского актера Тома Круза в Украине стало известно вечером 30 сентября. Позже появилась информация, что актер прибыл в Украину, чтобы рассмотреть некоторые локации для съемок одного из своих новых кинопроектов.