ДТП, трактор

У Східниці на ґрунтовій дорозі перекинувся трактор. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув чоловік, який ним  керував. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

ДТП сталася 1 жовтня. Правоохоронці попередньо встановила, що 58-річний місцевий мешканець, їдучи трактором "Yanmar F216" з лісу додому, на ґрунтовій дорозі не впорався з керуванням та перекинувся. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Проводиться розслідування, встановлюються обставини події.

Фото умовне.


В Сходнице на грунтовой дороге перевернулся трактор. В результате дорожно-транспортного происшествия погиб мужчина, им руководил. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

ДТП произошло 1 октября. Правоохранители предварительно установили, что 58-летний местный житель, уезжая трактором "Yanmar F216" из леса домой, на грунтовой дороге не справился с управлением и перевернулся. От полученных травм мужчина скончался на месте происшествия.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 УК Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами).

Проводится расследование, устанавливаются обстоятельства происшествия.