пожар, квартираУ Львові вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі багатоповерхового житлового будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

1 жовтня о 22:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Петлюри. Пожежа виникла в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

О 23:06 пожежу вдалось локалізувати, та о 23:10 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.


Во Львове пожарные ликвидировали пожар в квартире многоэтажного жилого дома. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

1 октября в 22:44 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Петлюры. Пожар возник в квартире на пятом этаже девятиэтажного жилого дома.

В 23:06 пожар удалось локализовать, и в 23:10 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 1 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 6 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.