автобус, пожар

У Львові, на вулиці Підвальній згорів рейсовий автобус маршруту №5а. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

1 жовтня о 21:26 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Підвальна. Пожежа виникла в рейсовому автобусі "ЛАЗ" маршрут № 5а.

Як з’ясувалося на місці виклику, пожежа виникла в моторному відсіку під час руху. Пасажирів на момент загорання в салоні автобуса не було. До прибуття вогнеборців до місця виклику водій самостійно намагався ліквідувати загорання вогнегасником, проте це йому не вдалось.

О 21:32 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 21:36 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено салон автобуса. До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.

"Це автобус виробництва ЛАЗ, 2010 року випуску. Що стало причиною загоряння, наразі не відомо, є припущення, що це проводка. Пошкоджено салон машини, частково корпус, але це можна відновити".

Орест Хамула, директор АТП-1

За його словами, машину евакуйовано на територію підприємства.


Во Львове, на улице Подвальной сгорел рейсовый автобус маршрута № 5а. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

1 октября в 21:26 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Подавление. Пожар возник в рейсовом автобусе "ЛАЗ" маршрута № 5а.

Как выяснилось на месте вызова, пожар возник в моторном отсеке во время движения. Пассажиров на момент возгорания в салоне автобуса не было. До прибытия пожарных к месту вызова водитель самостоятельно пытался ликвидировать возгорание огнетушителем, однако это ему не удалось.

В 21:32 пожарным удалось локализовать пожар, и в 21:36 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожен салон автобуса. К ликвидации пожара привлекли 13 человек личного состава и 3 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.

"Это автобус производства ЛАЗ, 2010 года выпуска. Что стало причиной возгорания, пока не известно, есть предположение, что это проводка. Повреждены салон машины, частично корпус, но это можно восстановить".

Орест Хамула, директор АТП-1

По его словам, машину эвакуировали на территорию предприятия.