грабеж, телефонПатрульні виявили групу осіб, які ймовірно вчинили розбій на Марсовому полі у Львові. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні опівночі, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Мечникова, на Марсовому полі, група невідомих осіб побила заявника та забрала мобільний телефон марки Iphone 7, паспорт та навушники.

Всі екіпажі патрульної поліції отримали опис зловмисників та почали пошуки. Офіцери 3 батальйону, під час патрулювання на вулиці Пасічній, побачили групу чоловіків, які стояли на автозаправці та підозріло себе поводили. Патрульні направилися до них, щоб перевірити документи. Під час спілкування з інспекторами, чоловіки нервувалися та намагалися покинути місце.

В ході поверхневої перевірки в одного з них патрульний виявив мобільний телефон та паспорт потерпілого. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці дізналися, що чоловіки приїхали сюди на автомобілі Audi. Згодом в автівці виявили і навушники, які можуть належати заявнику. 18-річний потерпілий, якого госпіталізувала швидка, написав заяву про вчинений злочин. Автомобіль чоловіків евакуювали на арештмайданчик.

20-, 21-, 22-, 27-річного затриманих доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин.

2cef296573e63ddd5cf0a8d9984a3059.jpg


Патрульные обнаружили группу лиц, предположительно совершивших разбой на Марсовом поле во Львове. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня в полночь, патрульные получили информацию, что на улице Мечникова, на Марсовом поле, группа неизвестных избила заявителя и забрала мобильный телефон Iphone 7, паспорт и наушники.

Все экипажи патрульной полиции получили описание злоумышленников и начали поиски. Офицеры 3 батальона, во время патрулирования на улице Пасечной, увидели группу мужчин, которые стояли на автозаправке и подозрительно себя вели. Патрульные направились к ним, чтобы проверить документы. Во время общения с инспекторами, мужчины нервничали и пытались покинуть место.

В ходе поверхностной проверки у одного из них патрульный обнаружил мобильный телефон и паспорт потерпевшего. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. Правоохранители узнали, что мужчины приехали сюда на автомобиле Audi. Впоследствии в данном автомобиле обнаружили и наушники, которые могут принадлежать заявителю. 18-летний пострадавший, которого госпитализировала скорая, написал заявление о совершенном преступлении. Автомобиль мужчин эвакуировали на штрафплощадку.

20-, 21-, 22-, 27-летнего задержанных доставили в отдел полиции для установления всех обстоятельств.