убийство, судУ Львові судитимуть чоловіка через вбивство у стані сильного душевного хвилювання. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівською місцевою прокуратурою №3 до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 51-річного жителя Львова, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ст.116 КК України (умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання).

Подія трапилась цьогоріч в квітні у одній із багатоповерхівок Франківського району м. Львова. Як було встановлено, підозрюваний перебував у стані фізіологічного афекту, який виник внаслідок того, що на нього раптово із ножем накинувся його 46-річний знайомий. Львів’янин вхопив у руки іншого ножа та завдав нападнику два проникаючі удари у живіт, внаслідок чого той помер.

Довідка SQ. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.


Во Львове будут судить мужчину за убийство в состоянии сильного душевного волнения. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовской местной прокуратурой №3 в суд направлено обвинительное заключение в отношении 51-летнего жителя Львова, который подозревался в совершении преступления, предусмотренного ст.116 УК Украины (умышленное убийство, совершенное в состоянии сильного душевного волнения).

Инцидент произошел в этом году в апреле в одной из многоэтажек Франковского района. Львов. Как было установлено, подозреваемый находился в состоянии физиологического аффекта, возникшего вследствие того, что на него внезапно с ножом набросился его 46-летний знакомый. Львовянин схватил в руки другого ножа и нанес нападающему два проникающих удара в живот, в результате чего тот скончался.

Справка SQ. За совершение указанного преступления санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы сроком до 5 лет.