убийство, колония, рецидивистРаніше судимого мешканця Львівщини, який вчинив замах на убивство правоохоронця, триматимуть під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, працівниками Нацполіції повідомлено про підозру 33-річному раніше судимому за умисне вбивство мешканцю Стебника у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство).

Подія трапилась цьогоріч 29 червня на одній із вулиць м.Стебник. Як з’ясувалось, ще у 2016 році чоловік звільнився з місць позбавлення волі, проте на шлях виправлення не став і вже у 2018 році вчинив нове правопорушення. Так, на ґрунті особистих неприязних стосунків зловмисник завдав 41-річному працівнику державної установи "Дрогобицька виправна колонія №40" численних ударів викруткою у життєво-важливі органи. Завдяки очевидцям, які затримали підозрюваного до приїзду правоохоронців, а також лікарям Дрогобицької міської лікарні №1, життя потерпілого вдалось врятувати.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України на місці події, а також учора, 1 липня, слідчим суддею Дрогобицького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Довідка SQ. Санкція вказаної статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.


Ранее судимого жителя Львовщины, который совершил покушение на убийство милиционера, будут держать под стражей. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Дрогобычской местной прокуратуры, работниками Нацполиции сообщено о подозрении 33-летнему ранее судимому за умышленное убийство жителю Стебника в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 УК Украины (покушение на умышленное убийство ).

Инцидент произошел в этом году 29 июня на одной из улиц г. Стебник. Как выяснилось, еще в 2016 году мужчина освободился из мест лишения свободы. А в 2018 году совершил новое правонарушение. Так, на почве личных неприязненных отношений злоумышленник нанес 41-летнему работнику государственного учреждения "Дрогобычская исправительная колония №40" многочисленные удары отверткой в ​​жизненно важные органы. Благодаря очевидцам, которые задержали подозреваемого до приезда правоохранителей, а также врачам Дрогобычской городской больницы №1, жизнь пострадавшего удалось спасти.

Преступник задержан в порядке ст.208 УПК Украины на месте происшествия, а также вчера, 1 июля, следственным судьей Дрогобычского горрайонного суда избрана мера пресечения в виде содержания под стражей без альтернативы внесения залога.

Справка SQ. Санкция указанной статьи предусматривает от 10 до 15 лет лишения свободы или пожизненное заключение.