убийство, задержаниеНа Львівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства. Під час конфлікту підозрюваний кухонним ножем спричинив односельчанину поранення та втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Радехівське відділення поліції 30 квітня надійшло повідомлення від медиків про те, що приїхавши на виклик, у квартирі будинку в одному із сіл району вони виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – 50-річного власника помешкання. Окрім того, під час огляду тіла експерт-криміналіст виявив сліди насильницької смерті, а саме поріз на шиї. Як встановили працівники Радехівського відділення поліції спільно з оперативниками Головного управління Нацполіції Львівщини, в ніч з 29 на 30 квітня на вулиці у чоловіка виникла сварка з його 21-річним односельчанином. Конфлікт продовжився у квартирі загиблого, де гість кухонним ножем наніс господарю поранення, внаслідок якого той помер. 

Зловмисник затриманий, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.118 (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця). Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі на строк до двох років. Досудове розслідування триває.


На Львовщине полицейские оперативно задержали злоумышленника, причастного к убийству. Во время конфликта подозреваемый кухонным ножом нанес односельчанину ранение и скрылся. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Радеховское отделения полиции 30 апреля поступило сообщение от медиков о том, что приехав на вызов, в квартире дома в одном из сел района они обнаружили тело мужчины без признаков жизни.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили личность погибшего - 50-летнего владельца квартиры. Кроме того, при осмотре тела эксперт-криминалист обнаружил следы насильственной смерти, а именно порез на шее. Как установили сотрудники Радеховского отделения полиции совместно с оперативниками Главного управления Нацполиции Львовщины, в ночь с 29 на 30 апреля на улице у мужчины возникла ссора с его 21-летним односельчанином. Конфликт продолжился в квартире погибшего, где гость кухонным ножом нанес хозяину ранения, в результате которого тот скончался.

Злоумышленник задержан, суд избрал для него меру пресечения - содержание под стражей. Также ему сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ст.118 (Умышленное убийство при превышении пределов необходимой обороны либо при превышении мер, необходимых для задержания преступника). Санкция статьи предусматривает максимальное наказание - лишение свободы на срок до двух лет. Досудебное расследование продолжается.