грузовик, ДТПУ Бродівському районі протягом тридцяти хвилин сталось дві ДТП з вантажівками. В обидвох випадках травмовані водії транспортних засобів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 1 листопада близько 10.30 на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Гаї-Смоленські водій вантажного автомобіля Mercedes, 47-річний мешканець одного з сіл Буського району, виїхав на смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет, де автомобіль зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

О 10.55 на автодорозі Броди – Тернопіль неподалік села Залісся водій вантажного автомобіля, 52-річний мешканець Золочівського району, не впорався з керуванням на повороті, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги та перекинувся. Внаслідок ДТП водій також отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень.


В Бродовском районе в течение тридцати минут произошло два ДТП с грузовиками. В обоих случаях травмированы водители транспортных средств. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 1 ноября около 10.30 на автодороге Киев - Чоп возле села Гаи-Смоленские водитель грузового автомобиля Mercedes, 47-летний житель одного из сел Бусского района, выехал на полосу встречного движения и съехал в кювет, где автомобиль столкнулся с деревом. В результате ДТП водитель получил телесные повреждения и был госпитализирован.

В 10.55 на автодороге Броды - Тернополь возле села Залесье водитель грузового автомобиля, 52-летний житель Золочевского района, не справился с управлением на повороте, в результате чего автомобиль съехал с дороги и перевернулся. В результате ДТП водитель также получил телесные повреждения и был госпитализирован.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, решаются вопросы о возбуждении уголовных производств.