скважина, бурение, нефть, газБританська нафтогазова компанія з активами в Україні "Cadogan Petroleum" розпочала буріння нової свердловини Вовче-2 на Бітлянській нафтогазової площі у Львівській області. Про це йдеться в повідомленні компанії на сайті Лондонської фондової біржі, інформує УНІАН

Відзначається, що буріння свердловини займе близько 20 днів.

Свердловина націлена на дослідження потенціалу площі, яка є супутником старішого нафтового родовища. Також повідомляється, що в листопаді компанія планує почати буріння свердловини "Блаж-10", глибиною 3,5 км на Монастирецькому родовищі у Львівській області, яке займе близько трьох місяців.

Cadogan Petroleum PLC – британська компанія, що займається видобутком нафти і газу в Україні. Володіє вісьмома ліцензіями. Акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі.

Основний видобуток цієї розвідувально-видобувної компанії зосереджений на родовищах Дніпро-Донецького басейну на сході країни. Крім цих ділянок, компанія також працює на заході України – в Карпатах.


Британская нефтегазовая компания с активами в Украине "Cadogan Petroleum" начала бурение новой скважины Волк-2 на Битлянской нефтегазовой площади во Львовской области. Об этом говорится в сообщении компании на сайте Лондонской фондовой биржи, передает УНИАН

Отмечается, что бурение скважины займет около 20 дней.

Скважина нацелена на исследование потенциала площади, которая является спутником старого нефтяного месторождения. Также сообщается, что в ноябре компания планирует начать бурение скважины "Блаж-10", глубиной 3,5 км Монастырецкого месторождения во Львовской области, которое займет около трех месяцев.

Cadogan Petroleum PLC - британская компания, занимающаяся добычей нефти и газа в Украине. Обладает восемью лицензиями. Акции компании котируются на Лондонской фондовой бирже.

Основная добыча этой разведывательно-добывающей компании сосредоточена на месторождениях Днепро-Донецкого бассейна на востоке страны. Кроме этих участков, компания также работает на западе Украины - в Карпатах.