дождь, подтоплениеВнаслідок несприятливих погодніх умов 29 чернвя, що пройшли територією Дрогобицького, Стрийського, Турківського та Жидівчівського районів були підтоплені підвали, присадибні ділянки, колодязі, пошкоджені дороги та автомобілі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

За даними ДСНС, внаслідок несприятливих погодніх умов 29 чернвя, що пройшли територією Дрогобицького, Стрийського, Турківського та Жидачівського районів  були підтоплені 25 житлових будинків, 14 підвалів житлових будинків, та 1 підвал навчально-виховного комплексу, 60 присадибних ділянок. Окрім того, негодою було пошкоджено 4 дороги місцевого значення та 1 дорога державного значення, також - 1 автомобіль та 40 колодязів.

Протягом 29-30 червня рятувальникам вдалось відкачати воду в обємі 4380 м.куб. та здійснити 1 порізку дерева. Загалом було задіяно 36 працівників ДСНС та 7 одиниць спецтехніки.

Станом на 1 липня в с. Зарічне Стрийського району залишилися підтопленним 9 підвалів житлових будинків, 4 присадибних ділянок та 11 колодязів. Всього в с. Зарічному було відкачано 1490 куб.м. води. Станом на 1 липня роботи по відкачуванню води продовжуються.

Також 29 чевня о 21:26 до рятувльників надійшло повідомлення, що в Мельничі Жидачівського району внаслідок підняття рівня води в р. Свіча було підтопленно 150 м автомобільної дороги Миколаїв-Жидачів-Калуш. Станом на 30 червня вода самостійно зійшла з дороги.


Вследствие неблагоприятных погодных условий 29 чернвя, что прошли по Дрогобычского, Стрыйского, Турковского и Жидачевского районов были подтоплены подвалы, приусадебные участки, колодцы, повреждены дороги и автомобили. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

По данным ГСЧС, вследствие неблагоприятных погодных условий 29 чернвя, что прошли по Дрогобычского, Стрыйского, Турковского и Жидачевского районов были подтоплены 25 жилых домов, 14 подвалов жилых домов, и 1 подвал учебно-воспитательного комплекса, 60 приусадебных участков. Кроме того, непогодой были повреждены 4 дороги местного значения и 1 дорога государственного значения, а также - 1 автомобиль и 40 колодцев.

В течение 29-30 июня спасателям удалось откачать воду в объеме 4380 куб. и осуществить 1 порезку дерева. Всего было задействовано 36 работников ГСЧС и 7 единиц спецтехники.

По состоянию на 1 июля в с. Заречное Стрыйского района остались подтопления 9 подвалов жилых домов, 4 приусадебных участков и 11 колодцев. Всего в с. Заречном было откачано 1490 куб воды. По состоянию на 1 июля работы по откачке воды продолжаются.

Также 29 чевня в 21:26 в рятувльникив поступило сообщение, что в Мельнич Жидачевского района в результате поднятия уровня воды в р. Свеча было подтоплены 150 м автомобильной дороги Николаев-Жидачев-Калуш. На 30 июня вода самостоятельно сошла с дороги.