пожар, дом, труп, подвалУ Стрию виникла пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

1 січня о 02:16 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Стрий на вул.50-річчя УПА, 1. Пожежа виникла в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час проведення розвідки пожежі в підвалі будинку виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюється.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі вогнеборці, з метою гарантування безпеки мешканців будинку, на вулицю вивели 20 осіб.

Пожежу локалізували о 02:42 та ліквідували о 02:53 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено сміття на площі 5 кв.м. До ліквідації займання залучили 13 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.


В Стрые возник пожар в подвале пятиэтажного жилого дома. На месте пожара обнаружено тело мужчины. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

1 января в 02:16 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Стрый на ул. 50-летия УПА, 1. Пожар возник в подвале пятиэтажного жилого дома. При проведении разведки пожара в подвале дома обнаружено тело мужчины, личность которого устанавливается.

Из-за сильного задымления спасателям пришлось работать в аппаратах на сжатом воздухе. Во время проведения работ по ликвидации пожара пожарные, с целью обеспечения безопасности жителей дома, на улицу вывели 20 человек.

Пожар локализован в 2:42 и ликвидирован в 2:53 в составе звена газодымозащитной службы. Огнем уничтожен мусор на площади 5 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 13 спасателей и 3 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия и причина пожара устанавливаются.