сборы, уклонист, судСуд на Львівщині засудив до штрафу чоловіка, який ухилився від проходження військових зборів. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Обвинувачений, будучи військовозобов'язаним та перебуваючи на військовому обліку в Кам'янка-Бузькому районному військовому комісаріаті, отримав 30.08.2018 повістку на відправку 02.09.2018 на навчальні збори. Проте без поважних причин не прибув до Кам'янка-Бузького районного військового комісаріату, чим ухилився від проходження навчальних зборів (ч. 2 ст. 337 КК України).

20 вересня 2018 року між прокурором Кам'янка -Бузького відділу Радехівської місцевої прокуратури та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. За її умовами обвинувачений повністю визнав свою вину і погодився на призначення покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Кам'янка-Бузький районний суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив узгоджене покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.


Суд во Львовской области приговорил к штрафу мужчину, который уклонился от прохождения военных сборов. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судовых решений. 

Обвиняемый, будучи военнообязанным и находясь на воинском учете в Каменка-Бугском районном военном комиссариате, получил 30.08.2018 повестку на отправку 02.09.2018 на учебные сборы. Однако без уважительных причин не прибыл в Каменка-Бугского районного военного комиссариата, чем уклонился от прохождения учебных сборов (ч. 2 ст. 337 УК Украины).

20 сентября 2018 между прокурором Каменка -Бузького отдела Радеховской местной прокуратуры и обвиняемым было заключено соглашение о признании виновности. По ее условиям обвиняемый полностью признал свою вину и согласился на назначение наказания в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 850 грн.

Каменка-Бугский районний суд утвердил соглашение о признании виновности и назначил согласованное наказание в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 850 грн.