Київстар Бізнес пропонує корпоративним абонентам без додаткової плати підключити інтернет для гнучкої роботи поза офісом.

За умовами акційної пропозиції, абоненти корпоративних тарифних планів лінійки Smart можуть підключити проводовий інтернет до 100 Мбіт/с на свою домашню адресу без додаткової плати за користування сервісом. Оплата нараховується лише за послуги мобільного зв'язку за обраним тарифним планом. Скористатися акційними умовами підключення можна в усіх містах України, де є покриття послуги Персональний інтернет/Домашній інтернет.

Мати можливість ефективно працювати навіть поза офісом - це актуальна потреба компаній в новій бізнес-реальності, - каже Костянтин Вечір, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. - Тому Київстар пропонує своїм клієнтам скористатися вигідною пропозицією - підключити співробітникам якісний інтернет вдома для продуктивної роботи команд у віддаленому режимі.

Щоб підключити Персональний інтернет, необхідно перевірити, чи є покриття послуги за певною адресою та залишити заявку в найближчому магазині Київстар, підписавши договір*. Можна також подати попередню заявку на сайті та завершити підключення в магазині.

Скористатися акційною пропозицією можутьнові танаявні корпоративні клієнти Київстар (тарифні плани лінійки Smart),зокрема ті, що вже мають підключення послуги  Домашній інтернет за своєю адресою. Детальніше про всі умови підключення - на сайті компанії.

*підписати договір за заявкою абонента можуть: ФОП, координатор, директор або інша уповноважена особа від компанії-клієнта Київстар.

*Підписати договір за заявкою абонента можуть: ФОП, координатор, директор або інша уповноважена особа від компанії-клієнта Київстар.