gaudibudЄдність архітектурної композиції – це не тільки витримані пропорції і гармонія співвідношень у розмірах будівлі, але і правильний архітектурний декор. Саме він надає завершеності ансамблю, перетворюючи будівлю в гармонійний елемент єдиної архітектурної композиції.

До його підбору необхідно бути надзвичайно уважними. Адже декор фасадів будинків має відповідати цілому ряду вимог. Це безпечність, надійність, зручність монтажу і – що надзвичайно важливо – вже згадана відповідність стилю будівлі.

GaudiBud: якісний бетон-декор у потрібному стилі

Компанія GaudiBud пропонує найрізноманітніші варіанти декору фасадів будинків із сучасних матеріалів це і вхідні групи, і різноманітні варіанти оздоблення стін та віконних отворів, окремі елементи, котрі можуть стати в нагоді при створенні єдиної композиції фасаду. Розроблені навіть елементи дизайну прибудинкової території.

Тут можна вибрати всі деталі бетон декору для будь-яких будинків, які гармонічно пов'язані між собою і виконані у єдиному стилі. Пропонуються варіанти у різних стилях, серед яких класицизм, бароко, модерн... І взагалі все, що може бути потрібно для найрізноманітніших стилів, скільки GaudiBud виготовляє архітектурний декор як по запропонованих схемах, так і під замовлення, тому числі пропонує і неповторні авторські розробки.

Сучасні матеріали – довговічний і безпечний декор фасадів будинків

Важливою перевагою є використання компанією GaudiBud для створення фасадного декору сучасних матеріалів, які відрізняються підвищеною надійністю і при цьому простотою монтажу. Завдяки введенню в його склад оригінальних композитів бетон-декор є довговічним і стійким до впливу не тільки погодних умов, але і агресивної дії міського середовища. Адже не секрет, що багато старих будинків потерпають від впливу речовин, що містяться у вихлопних газах авто та змін мікроклімату, які спостерігаються у містах.

Використання традиційних матеріалів вимагає частих ремонтних робіт, оскільки фасаду втрачають вигляд досить швидко. В той же час сучасний бетон декор, який використовує GaudiBud, дуже стійкий до цих впливів і не вимагає складного догляду та частого відновлення.

Ще одна перевага бетон декору - він має підвищену міцність при досить невеликий в разі, що дозволяє використовувати його на проблемних будівлях, на яких традиційні матеріали не витримали б навантажень.

Ще однією перевагою декору фасадів від GaudiBud є надзвичайна технологічність монтажу, що пришвидшує проведення будівельних робіт і, відповідно, зменшує собівартість будівлі.

Таким чином, використання такого декору виявляється не тільки вигідним з точки зору стильного дизайну, але і економічно виправданим через підвищення швидкості монтажу і зменшення вкладень у догляд за будівлею. І, звичайно, його використання здатне захистити вже існуючі міські архітектурні ансамблі від спотворення, адже він дозволяє «вписати» будь-яку будівлю в оточуючий ландшафт.