Всі представники бізнесу і ті люди, які займаються будь – яким видом комерції, не можуть успішно просувати свою діяльність без використання інтернет – мережі, яка максимально спрощує цей процес. Без інтернету вже ніхто не уявляє повноцінного життя та розвитку. Для популяризації свого бізнесу та залучення максимальної кількості нових покупців, використовуються можливості власних сайтів. Веб студія IT-Kitchen Львів пропонує скористатися широкими можливостями світової мережі та розробити унікальний продукт, який буде гарантовано приносити постійний дохід будь-якого комерційного підприємства.

Компанія працює комплексно, відразу по декількох глобальних напрямках: розробка інтернет – сайтів, грамотний маркетинг і професійний дизайн. Кожна категорія послуг включає окремі розділи, які можна реалізувати в індивідуальному порядку. Це розробка не тільки спеціалізованого сайту, але і будь-якого інтернет – магазину, сайту – візитки або лендінгем пейджа. Розділ «маркетинг» реалізує програми з наповнення ресурсу контекстною рекламою, використовує соціальні мережі, SEO просування та аналітичну роботу.

Якщо у клієнта виникають сумніви щодо якості роботи, на офіційному порталі студії знаходиться портфоліо з вже готовими розробленими сайтами. Це каталог інтернет – магазину весільних аксесуарів, торгового центру «Три слони», сайт – візитка «PROXYPICS», «HEVI», а також корпоративні сайти «VALUE COMPANIES», «AQUARIUMS» і багато інші роботи, що підтверджують професіоналізм фахівців і надійність компанії.