За статистикою автомобілі марки Renault входять в ТОП лідерів продажів на ринку України. Допомагає підтримувати транспортні засоби в належному стані сервіс Рено в Києві, сайт aktiv-motors.kiev.ua. Тут готові запропонувати відмінне сервісне обслуговування, виконати поточний та строковий ремонт, замінити зношені деталі, налагодити електроніку і оснастити автомобіль всім необхідним.

Напевно, основними причинами популярності Рено можна назвати безумовна якість продукції знаменитого французького бренду, а також безліч різноманітних моделей, здатних задовольнити різні потреби і можливості покупців. Особливою популярністю у нас користуються чудові кросовери. Саме ця лінійка зараз приносить найбільший успіх компанії.

Високий рівень обслуговування від Актив Моторс

Перш за все слід зазначити, що дана компанія є офіційним дилерським центром і представником Renault на території України. Саме сюди слід звертатися тим власникам, автомобілі яких знаходяться на гарантії. Тут готові запропонувати професійну консультацію по обслуговуванню і ремонту транспортних засобів, дати роз'яснення, в яких випадках гарантійні зобов'язання не можуть бути виконані. Також сюди слід звертатися з приводу поточного ремонту і ТО.

Тут ретельно витримана концепція бренду, тому кожен клієнт відчуває себе бажаним і затребуваним. У дилерському центрі відвідувач зможе легко орієнтуватися, оскільки зони сервісу, аксесуарів, ремонту і продажу чітко розмежовані. Мало того, йому завжди поспішить на допомогу досвідчений ввічливий персонал, який готовий оперативно вирішити будь-які питання.

Шоурум Renault в Україні

Особливою гордістю компанії можна назвати власний демонстраційний зал, де кожен відвідувач має можливість ознайомитися з модельним рядом автомобілів Рено. Тут представлена експозиція з 15 красенів. Для тих, хто поки тільки збирається придбати автомобіль популярного бренду, це прекрасна можливість побачити все на власні очі, так би мовити, «приміряти» вподобану модель на себе.

Сучасний дилерський центр також оснащений великими площами для здійснення ТО і ремонту автомобілів. Станція прекрасно укомплектована всім необхідним і має вражаючі розміри - 2 000 кв. метрів. Це дозволяє за день обслуговувати більше 60 автомобілів. Для зручності клієнтів тут налагоджений інтерактивний прийом відвідувачів.