Життя людини дуже різноманітне. Воно наповнене подіями різного роду. Часом без сторонньої допомоги обійтися неможливо. Випадки, коли вкрай необхідний пасажирський транспорт, мабуть, найбільш часті. Це й перевезення гостей на весіллі, молодят, й груп туристів або паломників, екскурсійних груп, команд спортсменів, які поспішають на змагання, і так далі.

Пасажирські перевезення Львів здійснюються цілодобово різними компаніями та приватними підприємствами. Підібрати авто, необхідного розміру, моделі, класу завжди можна на Всеукраїнському онлайн-порталі пасажирських перевезень «Garrybase.com». Тут представлені лімузини, автобуси, легкові машини, ретро автомобілі, мікроавтобуси, навіть вантажопасажирський транспорт, інші.

Замовлення можна зробити, зв'язавшись з водієм по телефону. Всі контактні номери вказані у відповідному розділі таблиці. Сам портал - це віртуальна дошка оголошень, які розміщують власники авто, що надають послуги перевезення пасажирів. Тут кожен швидко і просто зможе знайти та замовити послуги: замовлення автобуса у Львові, оренда авто з водієм, оренда мікроавтобуса з водієм по Україні та за кордон на потрібну дату, час, подію (від місцевої фотосесії, зйомок відеокліпів, зустрічі з пологового будинку, по Львову та області, до виїздів за кордон, в будь-яку Європейську країну).

Для швидкого і зручного пошуку на сайті є вбудований фільтр. У відповідному рядку слід вказати бажаний клас автомобіля (будь-який, бізнес або бюджетний варіант), кількість пасажирських місць, конфігурацію (наявність аудіосистеми, холодильника, додаткового багажника, відеосистеми, інтернету, туалету, таке інше), вид послуги (весілля, виїзд за кордон). Система відразу ж видасть варіанти за вказаними запитам. Залишається лише обрати найбільш прийнятний варіант та зв'язатися з власником авто за вказаним там номером телефона.