Водій транспортного засобу ніколи не знає, що його чекає в шляху. Автомобіль може в будь-яку хвилину зупинитися, стихнути або пробити колесо. Кращим рішенням проблеми, в такому випадку, стане евакуатор Львів - сервісна транспортна служба, яка працює цілодобово і без вихідних днів. Її перевагою є максимально швидка подача спеціального транспорту, актуальні ціни та гнучка система знижок для постійних клієнтів. Транспортна компанія надає якісні послуги по всій території України і по місту Львову, забезпечуючи клієнту транспортування автомобіля за будь-яких погодних умов, протягом тридцяти хвилин.

Особливості сервісу транспортної компанії

Підприємство «Евакуатор Львів» надає подібні послуги протягом багатьох років і постійно покращує власний сервіс. Компанія накопичила велику клієнтську базу з позитивними відгуками і є безумовним лідером в даному напрямку. Крім вищезгаданої послуги, компанія дає можливість замовити попутний евакуатор по будь-якому маршруту не тільки нашої країни, а й по Європі, а також в інші обласні центри. Можна викликати спеціальний транспортний засіб, для надання послуги, з Львова в іншу іноземну державу.

Алгоритм відправлення заявки

Для зручності і максимального комфорту потенційних клієнтів, на інтернет - порталі підприємства описаний детальний і доступний алгоритм подачі заявки. На першому етапі необхідно сповістити диспетчера служби про причину виклику і коротко описати проблему. Менеджер підприємства аналізує ситуацію і приймає найбільш ефективне і розумне рішення для конкретного випадку, відправляючи відповідний транспортний засіб. Завершується заявка тим, що ви вказуєте точну адресу зупинки автомобіля і очікуєте прибуття спеціальної платформи.

Види евакуаторів

Залежно від складності поломки, стану технічного засобу, його моделі та погодних умов, диспетчер може запропонувати евакуатор з традиційною лебідкою або пристрій для транспортування вантажних машин.Досвідчений професіонал приймає максимально вигідне рішення для досягнення швидкого і ефективного результату. Детальніше про умови оплати можна дізнатися на ресурсі evakuator.lviv.ua.