Мрієте про гарну квартиру в новому будинку Львова? Шукаєте затишну і комфортну домівку для своєї родини або для батьків? Хочете вигідно інвестувати в нерухомість чи придбати площу під комерційний проект? Тоді скористайтеся сайтом «Енциклопедія новобудов», на якому представлена вся актуальна інформація про новобудови Львів, які заслуговують вашої уваги і довіри.

Перед тим, як купити дешево квартиру в новобудові у Львові, ви зможете дізнатися про наявність цікавих пропозицій у тому районі міста, який вам потрібен. Зручний каталог надає можливість відшукати апартаменти, що відповідають вашим потребам і забаганкам, а також запланованому бюджету. В «Енциклопедії новобудов» - https://novobudovy.com/novobudovy-lvova ви знайдете характеристики і ціни на багатоповерхові житлові будинки та житлові комплекси, резиденції і котеджні містечка, офісні і торгові центри.

Важливі нюанси вибору квартири в новобудові

Покупка квартири – це серйозна справа, до якої потрібно поставитися з максимальною увагою і відповідальністю. Тому перед тим, як зробити свій вибір, експерти рекомендують детально ознайомитися з об’єктом та забудовником, а також звернути увагу на наступні фактори:

  • етап будівництва;
  • розташування (затишний район міста, наявність великої кількості зелених насаджень, транспортна розв’язка);
  • інфраструктура (громадський транспорт, магазини, дитячі садочки, школи, лікарні, аптеки, банківські установи, поштові відділення, спортивні клуби, розважальні центри, ресторани і кафе, інші об’єкти соціального значення);
  • наявність закритої території та її розгалуженість (парковка наземна та підземна, спортивні і дитячі майданчики, зони відпочинку та прогулянок, магазини, дитячі садочки);
  • характеристики будинку (категорія споруди, технологія будівництва, матеріали стін і утеплення, кількість поверхів, які вікна та двері встановлені, який рівень ремонту пропонується, чи є індивідуальне опалення, лічильники);
  • планування квартири (кількість кімнат, розташування на поверсі, наявність лоджії, балкону, тераси);
  • ціни, розмір першого внеску, можливість придбання на умовах розтермінування.

Також необхідно перевірити документи забудовника, ліцензії, сертифікати, документи на земельну ділянку. Якщо будинок вже зданий в експлуатацію, то варто поцікавитися чи підключені всі комунікації (водопостачання, газопостачання, водовідведення, електропостачання, телекомунікаційні мережі).

Переваги використання сайту «Енциклопедія новобудов»

Для кожного з об’єктів нерухомості Львова, представлених в «Енциклопедії новобудов», подається повна інформація про місцезнаходження і інфраструктуру, стан будівництва, технологію зведення та матеріали, які використовуються забудовниками. Також на сайті ви побачите вартість квартир від безпосереднього девелопера, акційні пропозиції. Щоб отримати повноцінне уявлення про нерухомість можна подивитися відео презентацію, фотозвіт з будівельного майданчику.