Розмовами про те, що сучасна українська школа не виконує покладені на неї функції, не спрямована на розвиток особистості, програми перевантажені та не ефективні, і так далі, переповнені різноманітні батьківські чати та дискусійні платформи. Навчання забирає у молодого покоління всі сили та час через застарілий, ще радянський у багатьох закладах, підхід до нього.

Багато батьків, яких не задовольняє система української шкільної освіти, шукають своїм дітям альтернативні методи для здобування знань та отримання адекватної підготовки до дорослого життя. Інтернет-сайт jammschool.com.ua презентує Київську дистанційну школу JAMM, що базується на Гарвардському підході до навчального процесу.

Особливості викладацьких методик

В його основі лежать знаходження сильних сторін кожної дитини. Тоді діти швидше і краще вчаться, а хороші стосунки з учителями та іншими учнями допомагають подолати всі виникаючі проблеми, у тому числі з засвоюванням матеріалу. Як відомо, цей інноваційний підхід не викладають в українських педагогічних університетах. Ось чому прямо всередині школи наставники вивчають нові прогресивні методи.

Інтерес вчителів до дітей є основою успіху в навчанні. Засновники розвивають сильні сторони педагогів, а вони роблять те саме для кожної дитини. Ось чому діти вчаться з задоволенням та помітними успіхами. Щоб максимально допомогти учневі, керівник ставить перед ним цілі, визначає ступінь його руху до них та надає відповідну підтримку. Дитина розуміє, що від неї очікують і як цього досягти.

Максимальна віддача

Завдяки цій техніці діти самі стають ініціаторами навчально-виховного процесу та розвивають високий рівень самостійності, що допоможе їм як у школі, так і в університеті. Навчальний матеріал доступний протягом семестру – можна повернутися до уроку в будь-який зручний час.

Багато уваги приділяється соціалізації та профорієнтації учнів. Діти працюють у командах, розвиваючи взаємодопомогу, відповідальність і творчий підхід.

Багато корисної інформації можна знайти на інтернет-платформі онлайн-школи. У тому числі про методи та організацію учбового процесу, переваги, які дає навчання, тренінги та освітні табори, що існують в межах проекту. Вичерпна та відверта інформація, відгуки батьків та колишніх студентів теж допоможуть визначитися та прийняти зважене рішення, інвестуючи у щасливе майбутнє своєї дитини.