Залізобетонні конструкції є невід'ємним елементом кожного великого будинку. Неважливо, приватний він чи промисловий. Мовою будівельників це комбінація бетону і сталі, яка дозволяє використовувати кращі властивості обох матеріалів. У підсумку вони забезпечують довговічність конструкції і стійкі до перепадів температури. Є тільки одна умова - вони повинні бути надійно закріплені - бажано з використанням захисних препаратів.

Залита в бетон сталь не тільки збільшує несучу здатність цього матеріалу, але також захищає від розтягувальних і згинальних зусиль. Однак, щоб залізобетон добре виконував всі свої функції, він повинен бути надійно закріплений. Сталева арматура захищена від корозії. Однак, в залежності від середовища, в якій експлуатується залізобетон, він особливо схильний до руйнівної процесу карбонізації, тобто впливу, серед іншого, вуглекислого газу з повітря і інших газів. Вони призводять до того, що поверхня бетону стає пористою, а її властивості міцності знижуються. В результаті це впливає на прискорений процес корозії. Ось чому бетонні поверхні повинні бути просочені і захищені відповідним покриттям. А купуючи плити перекриття на сайті, ви можете бути впевнені в їх якості і довговічності.

Яке покриття дасть залізобетону найбільший захист?

Часто армують залізобетон просоченням гидрофобизаторами. Таким чином, ви обмежуєте проникнення агресивних газів в матеріал і отримуєте цікаву декоративну форму, відповідну архітектурній концепції.

Перший шар препарату завжди є блокатором, який захищає поверхню від води і пари. Агент, завдяки інноваційному рецепту, дозволяє фарбувати свіжі, в повному обсязі витримані поверхні. Це значно покращує адгезію і морозостійкість залізобетонних конструкцій. Препарат також блокує проникнення води і солі, зменшує забруднення і обростання стін мохами і водоростями і захищає їх від замочування водою. Захисний засіб наноситься традиційно пензлем або розпиленням.

Захисна підготовка для залізобетонних конструкцій спрацює тільки в тому випадку, якщо пофарбована поверхня буде чистою і сухою, без видимих тріщин. Тому перед початком ремонтних робіт видаліть всі погано пов'язані і облуплені старі лакофарбові покриття.