Чи можна купити свій кредит і заощадити гроші

Сьогодні у боржників за кредитами банків, що ліквідуються з'явилася реальна можливість викупити власний кредит через відкриті аукціони. Закрити борг з дисконтом можна абсолютно законно через юридичну компанію «ПІК» з подальшою переуступкою боргу на позичальника або довірена особа.

Всі українські банки в стадії ліквідації, знаходяться під управлінням Фонду

Гарантування Вкладів. Згідно з правилами фонду активи (кредити) банків виставляються на торги. Спочатку кредит потрапляє на аукціон з ціною, яка дорівнює сумі заборгованості (тіло кредиту, відсотки). Майже всі аукціони проходять по так званій «голландської системі» коли протягом одного дня вартість покупки падає поки хтось не зупинить аукціон.

Максимальне падіння до 20% від первісної вартості, в цьому і є вся складність як розрахувати цей момент, щоб вчасно купити кредит і не дати можливості колекторським компаніям забрати на аукціоні борг.

Необхідно проаналізувати правовстановлюючі документи на заставне майно, визначити ліквідну вартість забезпечення і вибудувати правильну стратегію при викупі позики на торгах. Самостійно, без юридичної допомоги провести вдало угоду дуже проблематично. У більшості випадків без адекватної оцінки ризиків боржник позбавляється можливості купити свій борг через аукціон.

Юридична компанія «ПІК» спеціалізується на викупі кредитів з можливістю заощадити на ціні до 80% від суми боргу. Для консультацій і більш детального розгляду справи телефонуйте за номерами: +38 (095) 150-05-01, +38 (097) 050-05-01. Адреса г. Киев, ул. Січових Стрільців, 77.