Сучасна рушникосушка давно не є лише пристроєм для сушіння одягу та рушників. Сьогодні вона може ще й чудово доповнити інтер’єр ванної кімнати, подарувати тепло та затишок, захистити приміщення від грибку та цвілі. Робити все це цілий рік, а не лише у опалювальний сезон спроможні рушникосушки електричні, що здатні за короткий час створювати приємну температуру в приміщенні.

В інтернет-магазині «Eurounica» представлені якісні електричні сушарки для рушників, що служитимуть і радіаторами, і вішалками. Ці дизайнерські драбинки з нержавіючої сталі – дуже функціональна і необхідна річ у кожному домі. Їх використання може не обмежуватись ванною кімнатою. Завдяки простоті монтажу та функціональності такі вироби можна встановлювати на кухнях, балконах та інших приміщеннях.

Пристрої являють собою варіанти конструкцій у вигляді криволінійних труб, що живляться від електромережі. Здебільшого вони виготовлені з нержавіючої сталі – надійного матеріалу з високими характеристиками довговічності та чудовою тепловіддачею. Всередині є спіраль, яка нагрівається до 180-2000 С. Для зручності управління сушарки оснащуються термостатом і таймером.

Купувати якісні електричні рушникосушки в магазині Eurounica завжди вигідно. Серед переваг приладів, представлених у каталозі, можна виділити різноманітність форм і розмірів, простоту монтажу, зручність використання, автономність та ергономічність. Компанія піклується про те, щоб процес вибору був максимально приємним та швидким.

Тут привабливі оптові та роздрібні ціни й широчезний вибір різноманітних моделей, програми лояльності, акції, спеціальні пропозиції та індивідуальній підхід до кожного до покупця. Висококваліфіковані менеджери завжди з радістю допоможуть вибрати найбільш вигідну пропозицію, заощадивши час та гроші завжди правих клієнтів.