Сьогодні про необхідність розкрутки сайту у Львові знають всі. Це прямий шлях до успіху, оптимізація і просування свого сайту під top-10 за всіма своїми ключових запитах - це "золота мрія" багатьох власників сайтів.

Ефективна розкрутка сайту в топ-10 може проводитися різними методами (природно, ми не будемо зараз говорити про некоректну просуванні, за яку пошукові системи виключають «провинилися» сайти зі своїх баз). Основа будь-якого просування - пошукова оптимізація та розміщення посилань на сторінках інших сайтів, що мають вагомі ТИЦ і PR в мережі (Індекс цитування в Yandex і Page Rank в Google - важливі показники значущості тієї чи іншої Інтернет-сторінки).

РОЗКРУЧУВАННЯ САЙТУ В ІНТЕРНЕТІ ЗА ДОПОМОГОЮ ПОСИЛАНЬ

Самий часто використовуваний спосіб - це нарощування маси.

Як правило, посилання закуповуються через спеціалізовані біржі посилань.

Тут є свої тонкощі і нюанси, адже посилання повинні відповідати певним вимогам. Такий спосіб має ряд істотних недоліків:

Досить висока вартість, адже кожен місяць доводиться купувати багато посилань, і якщо компанія припиняє платити за посилання, вже через кілька апдейтів пошукових систем позиції стрімко повзуть вниз.

Пошукові системи борються з таким просуванням і, як наслідок, воно стає менш ефективним і менш надійним. Зараз, наприклад, розкрутка сайту в Яндексі, особливо у Львові - справа клопітка і по плечу воно тільки досвідченій команді сео-оптимізаторів.

Статейного SEO-РОЗКРУЧУВАННЯ І ПРОСУВАННЯ САЙТУ

По суті, це теж Посилальне seo-просування в Яндексі і Гуглі, тільки на інших сайтах розміщуються не просто посилання, а статті з посиланнями, і «назавжди» (а не на оплачений період часу). Такий спосіб вимагає значно більших трудозатрат і, як наслідок, значно більших капіталовкладень протягом першого періоду. Зате в довгостроковому розвитку цей варіант розкрутки сайту виявляється досить ефективним і дозволяє економити значні кошти.

РОЗКРУЧУВАННЯ САЙТУ В ПОШУКОВИХ СИСТЕМАХ ЗА РАХУНОК САМОГО САЙТУ

Це оптимізація під пошукові системи самого сайту (його контенту і структури), яке, однак, варто комбінувати з статейним або посилальним просуванням, тому що домогтися гарної відвідуваності сайту цільовою аудиторією тільки за рахунок оптимізації і наповнення самого сайту складно. Як правило, такий спосіб використовують для виведення з так званим Низькочастотник (слів і словосполучень, які порівняно рідко запитуються). Ці роботи включають в себе розміщення додаткових тематичних статей і цікавих розділів, оптимізація посилань усередині сайту, оптимізація заголовків і т.д. Такий вид просування вимагає великої кількості хороших текстів, але він дуже надійний.

Для розкрутки сайту в ТОП-10 Яндекса (Yandex) або Google ми комбінуємо різні методи оптимізації.

www.alternatuva.com - онлайн курси Seo.