Діти дуже люблять яскраві речі. Особливо їхню увагу привертають різнокольорові нашивки, написи, вишивки на одязі. Якщо поспостерігати за малечею, то можна помітити, як вони розглядають малюнки один одного і коментують їх. Ми зібрали найбільш популярні цього року.

Принти для дівчаток

Дуже важливо змалку привчити маленьких дівчаток до важливості естетичного чинника в одязі. Як відомо, легше навчити людину в дитячому віці, аніж привчати у дорослому.

А ті маленькі леді, які вже визначилися зі своїми уподобаннями, розповіли нам, що їм більше подобається.

На десятому місці за популярністю можна знайти дитячі кофти з буквеним принтом. І це зрозуміло, тому що для малечі написи ще не зовсім зрозумілі, особливо, якщо вони англійською мовою.

Дев’яте місце займають різнокольорові сердечки. Взагалі, це класичний принт, який користується попитом вже дуже багато років. Тому, мабуть, він входить у ТОП 10.

Метелики летіли-летіли і посіли восьму сходинку нашого рейтинку. Своєю яскравістю вони завжди привертали увагу малечі.

На наступному, сьомому місці, не менш традиційні за сердечки – квіточки. Наразі вони більш популярні для дорослої аудиторії.

На шосту сходинку прискакали маленькі зайченятка. Особливо цікавими є нашивки зайчика з морквою на дитячій кофтинці.

І, звичайно, малеча не забула про панду. Наймиліші істоти посіли п’ятий номер у списку.

Трохи не вистачило, щоб потрапити у трійку симпатичним дівчаткам, нашитим на дитячому одязі. І тому у них лише четверте місце.

Третє місце почесно посідають котики. Наймиліші істоти за версією кількох наших маленьких клієнток.

На другій сходинці гості з півночі – пінгвіни.

І лідирують маленькі совенята. Вони посіли перше місце. Наймудріший вибір! Дитячі кофти з найпопулярнішими принтами легко знайти на Ель-Карусель і зробити приємне своїй маленькій принцесі або маленькому моднику, тому що хлопчики також не залишили поза увагою яскраві принти.

Принти для хлопчиків

Свою перевагу хлопчаки віддали лише п’яти принтам на їхніх дитячих кофтах. Проте вони виявилися не менш цікавими, аніж у дівчаток.

На п’ятому місці залишилися динозаври. Вони вже багато років користуються популярністю і тема динозаврів постійно привертає хлопчачу увагу.

Різні машинки зайняли усього лише четверту позицію. Це традиційний принт, який цікавий як малюкам, так і більш старшим хлопцям.

На третьому місці буквений принт з англійськими написами.

Всі члени всесвіта Marvel та DC на другій сходинці.

Перше місце зайняли роботи, які найпопулярніші серед маленьких хлопчиків.

І нехай яскраві картинки створюють яскравий настрій для малечі!