У простих випадках ми звикли самостійно турбуватися про своє здоров'я. Якщо під час приготування їжі трапився неглибокий поріз пальця, ми зможемо надати собі або близьким першу допомогу - обробити ранку, зупинити кровотечу і забезпечити захист пошкодженого місця. У кожному будинку напевно є засоби першої допомоги і захисту. У такий набір обов'язково входять медичні пластирі та рукавички, які іноді дуже нас виручають. Придбати їх можна на сайті https://medico.in.ua/ua/catalog/gloves/, що представляє молоду фармацевтичну компанію ТОВ Медико.

Звичайно, для фармацевтики 7 років - це абсолютно недовгий термін. Саме стільки часу компанія існує на ринку. За цей час вона встигла обрости безліччю постійних клієнтів. Найбільше їх приваблює досить широкий асортимент якісної продукції, а також дуже прийнятні ціни. Дійсно, якщо порівнювати ціни на представлені в каталозі продукти з тими, які пропонують інші виробники, можна побачити значну різницю. Також продукція компанії Medico відрізняється високою якістю, і це вже не раз підтверджувалося користувачами. Весь асортимент продукції можна побачити в розміщеному на сайті каталозі і тут же оформити замовлення.

Гігієнічна продукція від компанії Medico

Мабуть, найбільше з гігієнічної продукцією доводиться стикатися тим, хто доглядає за інвалідами і лежачими людьми. У таких випадках неможливо обійтися без використання памперсів і спеціальних непромокальних пелюшок. З їх допомогою вдається комфортно підтримувати гігієну хворих людей. Природно, витрати таких гігієнічних засобів є досить значними. Пелюшки і памперси - одноразові засоби, а значить, використовувати їх можна тільки один раз. Тому для покупців дуже важлива ціна подібних виробів. При бажанні можна порахувати, скільки грошей доводиться витрачати за місяць виключно на гігієнічні матеріали.

Тим більше ціни хвилюють тих, хто займається оснащенням спеціалізованих закладів - хоспісів, будинків інвалідів, в яких надається допомога людям тяжкохворим, нездатним подбати про себе самостійно. У такому випадку їм теж варто звернутися в компанію Medico. Замовити все необхідне можна безпосередньо через сайт. Тут також можливо отримати консультацію з приводу наявності продукції на складі і знижок на великі оптові замовлення.