Японські навантажувачі, екскаватори, бульдозери, автокрани і багато іншого можна взяти в оренду, купити у компанії з Одеси «Тотус». Переходьте за посиланням на сайт https://www.totus-technica.com.ua/ , української компанії, яка безпосередньо співпрацює з відомими на весь світ виробниками Японії.

Надійні, багатофункціональні, популярні в багатьох сферах діяльності, якісні, зручні, що були у вжитку японські будівельні, навантажувальні або складські машини, техніка, а ще фірмові запчастини для неї представлені в каталозі, на ресурсі компанії.

Дізнавайтесь більше

На сайті фірми можна:

-Дізнатися про ціни на будь-який товар та про авантажувач конкретного японського виробника.

- Познайомитись з величезним асортиментом різноманітних японських машин, запчастин.

- Вибрати машини які відповідатимуть необхідним технічним властивостям.

- Прочитати про умови купівлі, взяття в оренду, доставки спецтехніки.

- Задати важливі питання фахівцям, відправивши їм повідомлення.

Сервіс. Ремонт. Оренда

Сучасний час, світова економічна криза поступово змушують багато великих і малих компаній, промислові підприємства і навіть приватних підприємців купувати вживану спецтехніку,

запчастини, заощадивши значні матеріальні кошти на розвиток власного бізнесу.

У компанії «Тотус» працюють висококваліфіковані фахівці, вони не тільки продають техніку б / у з Японії, але і займаються якісним ремонтом спец.машін. Їх передпродажною підготовкою.

Гарантія та якісне обслуговування

Багатий вибір. Привабливі ціни на товар. Відмінний сервіс пропонований клієнтам залучає до компанії постійний потік вдячних покупців.

На ремонтуєму і японську спецтехніку яка продається в компанії дається невелика гарантія.

Саме цей факт вигідно відрізняє компанію від конкуруючих фірм.

Тому купуючи, навантажувачі або іншу будь-яку спецтехніку на сайті компанії «Тотус», клієнт отримує не тільки якіснімашини, але і гарантію на них. А також якісне післягарантійне сервісне обслуговування.

Вирішують проблеми

Будівельні компанії, промислові підприємства шукають на ринку вигідні пропозиції, щоб взяти в оренду надійну спецтехніку для особливих робіт. Адже такі машини не потрібні для щоденної роботи. Їх досить взяти на кілька годин, щоб виконати на об'єкті самий трудомісткий процес.

Орендуючі такі машини компаніям не потрібно нести додаткові витрати, брати на роботу додаткових співробітників, які забезпечать відмінне сервісне обслуговування техніки. Послуга з оренди спецтехніки у компанії «Тотус» вирішить будь-які проблеми.