Якщо ви давно мрієте замінити стару кухню на сучасну. Або після ремонту в квартирі шукаєте, де купити якісні меблі від виробника, то відвідайте сайт кухні на замовлення. Тут, на інтернет-ресурсі, в галереї увазі зацікавлених замовників пропонуються варіанти кухонь власного виробництва, які меблева компанія робить під замовлення. Ознайомтеся з готовими роботами. А після виберіть ту модель, яка найбільш за все вам сподобалася. Зателефонуйте +38 067 177 3913, щоб обговорити всі нюанси замовлення, та знайти відповіді на свої запитання щодо меблів.

Виробник кухонь, компанія GV, гарантує своїм покупцям високу якість пропонованих виробів, при цьому ціни на меблі досить демократичні. Адже майстри-меблярі роблять замовлені меблі точно за розмірами ваших приміщень. Та й матеріал, який використовують на виробництві меблевих виробів це високої якості МДФ і ДСП. А на фасади майстри застосовують різноманітні Шпоновані, Фарбован, Плівкові, Акрилові матеріали. В основному застосовують всім відомі бренди фасадів: Фасади Cleaf, AGT, Niemann.

Стилі та моделі меблів

Стилі кухонь, які роблю майстри-меблярі компанії найрізноманітніші. Тому що в меблевій компанії працюють кращі майстри-меблярі з «золотими руками». Адже вони виробляють затишні кухні, про які мріють багато господинь.

Але якщо ви не знаєте в якому стилі облаштувати свою кухню, то зверніться до фахівців компанії GV, і вони вам підберуть той стиль, який вам сподобається. Ось невеликий перелік стилів кухонь, з якими працюють меблевики:

Сучасний стиль.

Прованс.

Класика.

Прямі.

Кутові.

Адреси магазинів

Зайдіть на сайт, і розрахуйте вартість кухні, яку хочете мати в своєму будинку, в квартирі. Ціна вас приємно здивує. Також можете скористатися адресами магазинів в реалі, і відвідати їх, щоб оглянути власні очі варіанти кухонь. Подивитися на меблі в готовому вигляді. А також вибрати ту кухню, яка точно підійде саме вам, за всіма параметрами. Ось адреси магазинів:

м. Львів, пр-т Червоної Калини, 77 \ "Світ меблів \".

м. Червоноград, вул. Сокальська 10, \ "Світ меблів \",

м. Нововолинськ, бул. Шевченка, 21, смт. Жвирка (вул. 1-го Травня, 1.