Сьогодні для всіх мешканців та гостей Хмельницького, Шепетівки та Красилова, які полюбляють кондитерські вироби ручної роботи з різними начинками, ароматну каву та солодкі десерти працює мережа кав’ярень «Мамин Хліб». Тут у великій кількості знайдеться все перераховане та ще багато інших смачних страв. До всього сказаного слід додати привітність персоналу, затишний сучасний інтер'єр і вельми приємні для відвідувачів розміри цінників. Столик в будь-який з вхідних в мережу кав'ярень легко зарезервувати заздалегідь. Втім, для тих, хто вважає за краще насолоджуватися смаколиками на дому або за місцем роботи, служба доставки компанії оперативно вручить всі замовлення за вказаною адресою прямо в руки клієнтові. Замовлення оформляються прямо на сайті компанії. Сервіс працює з 8.00 до 22.00 безвідмовно.

І смачно, і корисно

У меню мережі кав'ярень безліч страв, приготованих за найкращими рецептами української та європейської кухні. Звичайно, з певними «родзинками», привнесеними в ці рецепти досвідченими і талановитими майстрами кулінарного мистецтва, що становлять кухарський колектив «Маминого Хліба».Звичайно, на підприємстві найсуворіше дотримуються всіх передбачених законодавством у цій сфері санітарних і гігієнічних норм.

Кухня українська

В меню «Маминого Хліба» відвідувачів і замовників, перш за все, очікують борщ і вареники, які мають найрізноманітнішу начинку (лівер, сир, картопля). Адже саме ці страви є основою справжньої української кухні.

Кухня європейська

І тут на відвідувачів чекає величезний вибір. Брускети, моцарелла, салати з морепродуктами, сендвічі і бургери, піца на рівні найвищих італійських кулінарних стандартів, не менш смачна паста з цілим сімейством соусів – все це знайдеться в меню кожної з кав'ярень «Маминого Хліба». Неймовірний смак страв перенесе вас у мальовничі, живописні місця у різних куточках Європи.

Оригінальна випічка

Кулінари «Маминого хліба» пишаються і власної розробки технологіями випічки. Опари і живі закваски тут готуються самостійно. У списку кондитерських виробів, перш за все, варто звернути увагу на справжні французькі круасани з найрізноманітнішими начинками, включаючи омлети, червону рибу, овочевий тартар і ін. Адреса сайту кав'ярень у мережі https://mh-cafe.com.ua/. Кожен може замовити смачні страви без зайвих клопотів. Справжнє кулінарне свято гарантовано кожному замовнику!