Власники заміських будинків, дач і котеджів намагаються надати своїй земельній ділянці оригінальності та доглянутості. Для досягнення поставленого завдання, найкраще залучити фахівців з практичним досвідом роботи. Замовити ландшафтний дизайн Львів ціна якого цілком прийнятна і демократична, можна на інтернет-ресурсі www.comfortlv.com.ua. Компанія ComfortLV більше семи років надає послуги в цій сфері. У портфоліо даного підприємства можна побачити велику кількість вже реалізованих проектів. Компанія має власну базу задоволених клієнтів, які залишили позитивні відгуки та рекомендації.

Особливості роботи підприємства ComfortLV

Фахівці компанії приймають заявки будь-якої складності і комплексно підходять до вирішення поставленого завдання. Інженери, дизайнери та флористи гармонійно поєднають в єдине ціле зелені насадження, архітектуру ділянки, особливості рельєфних ліній і інженерні комунікації. Вони спроектують і створять ландшафтний дизайн в будь-якому стилі і напрямку. Крім того, підприємство укладає довгострокові договори на професійний догляд за вашим садом та присадибною ділянкою.

Пріоритети компанії

Перевагою компанії ландшафтного дизайну є великий практичний досвід роботи, наявність власного штату досвідчених фахівців і використання інноваційних технологій, а також сучасного устаткування. Потенційний замовник зможе в реальності відчути атмосферу свого майбутнього саду, завдяки новітнім технологічним прийомам і візуалізації проекту. На всіх етапах створення проекту працюють тільки сертифіковані спеціалісти, що займаються своїм профільним напрямком.

Сервісні послуги компанії

В асортименті послуг підприємства пропонується не тільки проектування та візуалізація ділянки. Можна подавати заявку на сайт www.comfortlv.com.ua, на монтаж дренажної системи, освітлення саду, дизайнерську укладання садових доріжок і професійне обладнання газонів. Компанія встановлює системи автоматичного поливу газонів, виконає проект малих архітектурних форм, висадить необхідні рослини на ділянці, а також гарантовано буде доглядати за насадженнями.