JEEP GRAND CHEROKEE

Багато людей, які планують придбати машину, стикаються з такою дилемою. Давайте вияснемо, чому вам слід вирішити придбати машину з автосалону. Мультибрендовий салон "Автоцентр на Столичному" , що вже більше 15 років працює на ринку Києва, представляє кілька марок авто: Kia, Opel, Peugeot (в одному автоцентрі). Ви можете купити Джип за доступною ціною. Це великий автоцентр, який пропонує всі ходові комплектації. Є й додаткові послуги:

  • тест драйв;
  • програми лояльності по заправці;
  • можливість оформлення страховки;
  • офіційне оформлення;
  • можливість зробити попереднє замовлення на бажану комплектацію.

В лізинг чи в розстрочку

Вважається, що лише люди з великою кількістю готівки можуть дозволити собі придбати машину прямо з виставкового залу. Справді, придбання нового автомобіля є незрівнянно дорожчим, ніж придбання вживаного. Однак пам’ятайте, що автосалони, крім щорічних вигідних продажів, також пропонують можливість розподілу платежу на менші суми. Ви можете розплатитися за автомобіль у розстрочку навіть протягом декількох років, не відмовляючи собі в задоволенні, отриманому від його використання.

Купівля в лізинг - це також пропозиція, яку варто розглянути. Цей варіант призначений особливо для підприємців, які шукають можливість придбати службовий автомобіль. У цьому випадку орендодавець надає автомобіль в оренду орендарю в обмін на регулярно сплачувані внески оренди.

Автомобільний салон - перевірений продавець

Основним недоліком покупки вживаних автомобілів є те, що ви ніколи не можете бути впевнені в їх походженні та минулому. Існують занепокоєння, чи справді придбаний автомобіль не був у ДТП, чи не скручений лічильник, чи окремі деталі автомобіля не потребуватимуть скорого дорогого ремонту. Це правда, що ви можете покластись на знання людей, які проводять технічний огляд автомобіля перед покупкою або навчитися перевіряти вживаний автомобіль. Наприклад, одним із елементів, який багато розповість вам про стан автомобіля, є шини. Однак все це коштує багато часу та сил, чого ви можете уникнути, придбавши нову машину в автосалоні. Тоді ви впевнені, що ваш автомобіль буде повністю функціонувати і служити роками.

Гарантія

Багато людей стурбовані тим, що на вживаний автомобіль не поширюється жодна гарантія. Варто знати, що можна купити гарантію на вживаний автомобіль. Однак це додаткові витрати, і умови гарантії будуть не такими привабливими, як при покупці авто прямо з автосалону. Гарантія на нову машину дозволяє обслуговувати її у дозволеному пункті, що означає кращий професіоналізм ремонту.