Як одягати дитину зимою? Який дитячий зимовий одяг для хлопчиків та дівчаток слід придбати заздалегідь до настання зими? Який матерiал верхнього одягу для дітей краще збереже тепло та захистить вiд вiтру чи морозу? На ці та інші питання будемо відповідати разом з Клубком.

Яким повинен бути дитячий одяг на зиму?

Якісний зимовий одяг для дітей зігріває, але не дозволяє пітніти. Щоб дитині було комфортно слід вибирати зимовий дитячий одяг, який має теплозахисні якості та може підлаштовуватися під температуру тіла. У той ж час така дитяча зимова одежа добре захищає від холодного повітря та опадiв, має водовiдштовхуючий прошарок.

Вибираємо одяг в залежностi вiд вiку дитини.

  • Для немовлят, якi ще не вміють ходити, кращим варіантом буде теплий конверт або комбінезон-трансформер. Завдяки зручнiй конструкції комбінезона можна швидко змінити підгузок не роздягаючи малюка повністю.

  • Малюкам від одного року, які активно рухаються краще придбати комплект – зимова куртка + напівкомбінезон. Ноги дитини можна взути в теплi та м'які уггі дитячі або черевики на липучках.

  • Школяри полюбляють подовжену парку, яка має привабливий вигляд й добре захищає під час холодів.

Матеріали та теплий наповнювач

З яких матеріалів краще вибирати дитячий одяг зимовий, щоб він максимально захищав під час морозу але й не перегрівав.

Найпопулярнішим матеріалом дитячого зимового одягу слід вважати мембранну тканину завдяки прекрасним водовiдштовхуючим властивостям. Під час дощу одяг не намокне при цьому водяна пара буде проникати через пори, дозволяючи матеріалу «дихати». Мембранну тканину активно використовують для пошиву одягу, щоб займатися зимовими видами спорту.

Ще один якісний матеріал, який добре впорається з холодною погодою – це поліестер. Завдяки міцності тканини, вологостійкості та властивостям зберегати тепло, в зимовому одязі з поліестеру буде комфортно та зручно.

Розглянемо основні утеплювачі для дитячої зимової одежі, серед яких звернемо увагу на холлофайбер та ізософт.

  • Холлофайбер – це волокно на основі поліестеру дуже тепле (тепліше за синтепон), дуже легке та дихаюче. В зимовому одязі для дівчаток та хлопчиків з холлофайбера малюк буде відчувати тепло, навіть якщо на вулиці -20°C.
  • Ізософт – сучасний матеріал з відмінними теплорегулюючими властивостями. Ізософт практично не має ваги, його використовують не тільки для пошиву зимового одягу але й для взуття. Матеріал має специфiчнi пори через якi виходить наружу природна волога. Одежу с таким наповнювачем легко прати, до того ж вона швидко висихає.

На дошці оголошень Клубок вы можете знайти великій вибір моделей дитячого зимового одягу рiзних розмiрiв та матерiалiв.

За матеріалами: https://klubok.com/