Морозиво завжди асоціюється з дитинством. Саме, тому морозиво Ласунка відрізняється високою якістю продукції. Виробник вимогливо підходить до підбору основних інгредієнтів і ретельно стежить за всіма етапами виробництва. Компанія займається випуском морозива більше двадцяти років, постійно удосконалюючи власне виробництво і розширюючи асортимент продукції.

Переваги бренду «Ласунка»

Ласощі, що випускаються під торговою брендом «Ласунка», не тільки володіють відмінними смаковими якостями і різноманітністю, але і абсолютною безпекою. Компанія розробила і впровадила у виробництво багато унікальних технологій і ніколи не змінювала своїх принципів. Холодні солодощі виробляються тільки з натуральних компонентів, від перевірених і постійних постачальників. Переваги торгової марки «Ласунка:

  • -компанія є провідним виробником морозива в Україні;
  • -бренд «Ласунка» отримав визнання за межами нашої держави, на багатьох міжнародних ринках;
  • -ассортімент продукції, що випускається, досягає ста двадцяти видів;
  • -продукція має високі смакові якості, відрізняється оригінальною рецептурою і демократичної ціною;
  • -підприємство впроваджує інноваційні технології і передове устаткування;
  • -виробництво морозива сертифіковане за міжнародною системою менеджменту безпеки харчових продуктів;
  • -всеоб'емна рекламна підтримка на всіх доступних майданчиках;
  • -неоднократне отримання призів на світових виставках.

Асортимент каталогу

Каталог підприємства регулярно оновлюється і поповнюється новинками солодкого десерту. Щоб дізнатися докладніше про асортимент ласощів, що випускаються та їх особливості, узнати про морозиво на сайті https://lasunka.com/ua/morozyvo-lasunka/, де можна ознайомитися з секретами «Ласунки».

Серед величезного асортименту компанії, не тільки діти, але і дорослі знайдуть той особливий вид морозива, який буде вам до душі. Традиційний пломбір і морозиво для дітвори «Малюк-Ам», ціла лінійка з різними доповненнями «Yeti» та «Стакан-Велетень» з вишневою і абрикосовою начинкою, а також новинки: ріжок «Гран-прі ківі-маракуйя», «Полуниця-манго », пломбір на вершках і жовтках в брикетах, рулет-морозиво «Три бажання »- це далеко не повний перелік того, що можна знайти в каталозі підприємства «Ласунка», на офіційному інтернет-сайті lasunka.com. Компанія випускає ріжки та стаканчики, брикети та морозиво в відерцях, ковбаски і вагове морозиво, а також заморожені соки та ягідні десерти.