Хто бував у відрядженні знає, як швидко плине час у малознайомому місті: ділові зустрічі, переговори. Хотілося б зустрітися зі старими знайомими, але білет в кишені нагадує, що скоро в дорогу, а на культурне дозвілля часу зовсім обмаль. Саме тому оренда авто в Україні серед ділових людей – послуга звична, на своїх колесах можна встигнути скрізь. Але не тільки ця категорія людей є постійними клієнтами компанії Avis, співробітники якої за роки своєї роботи переконалися, що автопрокат може виручити за будь-яких непередбачуваних обставин.

Оренда авто

Автооренда: що пропонує Avis?

В компанії цілодобово можна замовити:

  • Автівки від розкішних моделей Преміум-класу до бюджетних малолітражок. Для повсякденних поїздок містом можна орендувати недорогий транспортний засіб. Якщо ваш власний Мерседес знаходиться в ремонті і ви не бажаєте міняти звичку, можна взяти на прокат авто в дорогій комплектації. Для корпоративних поїздок або сімейних подорожей кращим варіантом буде мінівен або мікроавтобус. Автопарк компанії здатен задовольнити будь-які потреби своїх замовників.

  • Двигуни – дизель, бензин, гібрид, електромотор. Все на вибір клієнта.
  • Автомобіль з водієм або без.
  • Трансфер на вокзал, аеропорт.
  • Довгострокову оренду.
  • Додаткові послуги – GPS, дитяче автокрісло, Інтернет з Wi-Fi.

Кожна автівка, що надається в оренду пройшла технічне обслуговування, «взута» в гуму відповідно до сезону, на момент подачі замовнику має повний бак пального, оформлений страховий поліс.

Скільки коштує оренда автомобіля?

Останнім часом послуга автопрокату стала набагато дешевшою, щоб на рівних конкурувати з таксі. Для більшості людей ідея мати власну автівку (нехай на день чи тиждень) набагато вигідніша, ніж потреба постійно користуватися таксі. А враховуючи прозоре формування вартості послуг в компанії Avis, її постійні клієнти вже багато років практикують орендування авто.

Автомобиль в прокат

Всі ціни, як і їх складові не є таємницею. Досвідчені співробітники з повагою ставляться до своїх замовників, надаючи інформацію в прайсах на офіційному сайті компанії. Дізнатися вартість будь-якої послуги та здійснити замовлення можна також в телефонному режимі. Для зручності клієнтів передбачено різні форми оплати.

Скористайтеся вигідними пропозиціями вже сьогодні! Бронюйте необхідний автомобіль завчасно. В Avis вже чекають на вас, тут завжди раді кожному новому замовнику!