Сьогодні, відповідно до основних світових трендів, в Україні постійно зростає інтерес до використання альтернативних джерел енергії та мінімізації енергоспоживання в побуті. Причому ця мінімізація відіграє чималу роль в збереженні екології на території країни і зниження витрат на забезпечення населення і підприємства України теплом.

Найпростіший приклад – інфрачервоний підігрів підлоги при однаковій витраті електрики порівняно з іншими системами опалення дає набагато більш помітний ефект, а при отриманні рівного результату витрачає менше енергії, ніж всі існуючі аналоги, знижуючи тим самим навантаження на енергетику. Легко зрозуміти, які значні результати дає впровадження подібних пристроїв у мільйонів жителів країни. Суми економії на опаленні та споживанні палива при цьому можуть вимірюватися мільярдами гривень.

Ще один приклад – сучасний якісно виготовлений гріючій кабель має приблизно такі ж можливості по нагріванню повітря в обладнаному їм приміщенні як стандартна батарея центрального опалення. При цьому кабель набагато простіше монтується, він не буде протікати і затоплювати сусідів, на відміну від батареї його не видно і не потрібно маскувати декоративними елементами.

Однак одним зниженням споживання енергії обговорюваних проблем не вирішити. Без застосування її альтернативних джерел ніяк не обійтися.

Альтернативні джерела енергії

До числа сучасних альтернативних джерел енергії відносяться:

  • сонячні батареї (фотоелектричні перетворювачі);
  • сонячні колектори – надійні і прості у використанні;
  • теплові насоси, які не потребують надходження енергії від централізованих систем і самостійно виробляють її на місці установки;
  • вітряні генератори;
  • біогазові установки.

Більшість подібних систем сьогодні можна придбати в популярній компанії « SonceDim », що спеціалізується якраз в цій сфері. Тут же доступні для придбання і всі численні периферійні пристрої – стабілізатори, датчкі, регулятори і ін., необхідні для успішної експлуатації автономних систем отримання альтернативної енергії.

Розцінки на всі вироби мають цілком доступну величину, дозволяючи купувати їх і організаціям, і окремим громадянам. Крім самої апаратури компанія пропонує послуги з її монтажу та обслуговування, а при необхідності – і ремонту.

Також фахівці «SonceDim» завжди готові допомогти клієнтам у виборі системи, яка максимально відповідає їхнім запитам і особливостям місця майбутньої експлуатації придбаного обладнання.