Так вже вийшло, що японські страви полюбилися дуже багатьом українцям і жителям Львова зокрема. Насичений збалансований смак, низька калорійність і оригінальна подача - все це робить роли і суші від ресторану Суші-го, сайт sushi go неймовірно популярними і затребуваними. Місцеві кухарі намагаються зробити страви максимально смачними і красивими, щоб порадувати своїх постійних і нових клієнтів. Традиційні Дракони, які полюбилися багатьом, популярні Каліфорнія і Філадельфія, безліч інших цікавих варіантів чудових ролів тут можна замовити з доставкою і дуже скоро отримати страви на руки.

Тут також можна замовити смачні дієтичні супи і салати, а ще смачні десерти, що відрізняються красивою авторської подачею. Різноманітне меню і помірні ціни роблять страви від ресторану Суші-го дуже популярними серед любителів смачно перекусити і справжніх гурманів японської кухні. Тут можна зробити замовлення, якщо намічається якесь свято або дружня вечірка, якщо хочеться порадувати домашніх чимось смачненьким або організувати приємний перекус в офісі.

Українські суші - неповторний баланс смаку

Звичайно, в більшості своїй львівські суші готуються за традиційними рецептами Японії. Однак не варто забувати, що у наших людей є свої смакові переваги. Цілком природно, що кухарі ресторану обов'язково їх враховують. Тому в меню зазвичай пропонуються смачні авторські роли і суші, що включають в себе як традиційні, так і абсолютно несподівані інгредієнти. Такі страви дуже скоро знаходять своїх шанувальників. До того ж подібний творчий підхід дозволяє гурманам пробувати нові поєднання і смаки. Природно, подібний підхід робить заклад ще більш популярним.

Дуже часто тут замовляють цілі набори суші, і це відмінне рішення для смачних дружніх або домашніх посиденьок. Вибір сетів може залежить як від числа учасників, так і від їх смакових уподобань. Кухарі намагаються створювати набори таким чином, щоб представити в них найбільш популярні варіанти страв. Якщо є бажання замовити тут повноцінний обід, має сенс додати до обраних наборів улюблені супи, салати та десерти.