Коли весна швидко наближається, пора готуватися до сезону барбекю. Гриль – це саме те, що вам знадобиться. Ви можете вибрати класичні садові грилі - вугільні, газові або електричні. Давайте подивимося, який садовий гриль найкраще відповідає вашим очікуванням. Якщо ви хочете придбати гриль вугільний, то зверніться у компанію Грилекс, яка є офіційним дистриб'ютором грилей та барбекю люксових брендів Char-Broil, Saber, FireMagic, Dancook.

Які існують види грилів?

Вирішуючи, який садовий гриль вибрати, варто спочатку дізнатися про типи цих пристроїв. Їх можна визначити, виходячи з типу джерела живлення, де розрізняють:

  • вугільні решітки - найвідоміший класичний гриль для вугілля. Насипте вугілля в спеціальний контейнер, запаліть його запалом, після чого покладіть на решітку їжу. Недоліком цього типу гриля, безумовно, є необхідність запалювати його самостійно;
  • газові – також стають все більш популярними. Їх можна взяти куди завгодно, і ви не обмежені доступом до розетки. Однак вам також потрібно взяти з собою газовий балон. Підключення балона до решітки вимагає відповідних навичок;
  • електричні - садовий гриль також можна живити від мережі. Це чудова допомога, адже ваша роль обмежується включенням та встановленням потрібної температури.

Яка форма садового гриля?

Садовий гриль з мангалом, який ви можете придбати на сайті https://grillex.com.ua/, може бути в декількох різних формах. Найпопулярніша – сферична. В одній півкулі є резервуар для вугілля. Інша півкуля служить прикриттям. Вони досить дешеві і дуже мобільні. Вони також мають велику поверхню - на них ви легко можете приготувати страви для кількох людей. Ще один популярний тип гриля - модель, побудована на основі прямокутної основи. Насипте в нього вугілля, а зверху прикріпіть решітку. У даному виді гриля не завжди можна відрегулювати висоту решітки.

Який садовий гриль вибрати - що варто перевірити перед покупкою?

Перш ніж вирішити, який садовий гриль найкраще підійде для вас, є кілька важливих моментів.

  • Стабільність - важлива також стійкість гриля. Скільки ніг у нього є і чи міцно вони прикріплені. Погано вкручені і нестійкі ноги дискваліфікують обладнання. Добре, коли на мангалі є можливість регулювання висоти ніжок, що дозволить вам добре розмістити його на нерівній місцевості. Пам'ятайте, що на грилі буде гаряче вугілля, тому якщо він перекинеться, це буде серйозною небезпекою,
  • Мобільність - буде зручно, якщо на грилі є колеса. Це особливо важливо для великих і важких моделей.
  • Прибирання - перед покупкою обов’язково перевірте чистку гриля. Чи потрібно це робити вручну чи ви можете кидати окремі елементи в посудомийну машину.

Яким повинен бути матеріал гриля?

Чим кращий матеріал, тим довше він прослужить. На ринку можна навіть знайти грилі, ключові елементи яких виготовлені з пластику або алюмінієвої фольги, з'єднані дротом. Однак не будемо спокушатися низькою ціною. Такі грилі можна викинути лише після декількох застосувань.