Японська компанія Bridgestone розпочала свою діяльність в 1931 році, завдяки чому цей шинний бренд можна вважати одним з найбільш досвідчених, серед усіх існуючих донині. Крім приголомшливого успіху в сфері розробки і виробництва легкових покришок, компанія досягла великих успіхів в проектуванні і виготовленні вантажних шин. Популярність компанії забезпечується грамотним балансом, який утримується між доступною вартістю, високою якістю і тривалим терміном служби. Використання передових технологій і тільки грамотно підібраного складу гумової суміші дозволяють водіям насолоджуватися преміальною якістю японських коліс у всьому світі. На території України найкращий вибір і ціни представлені в інтернет-магазині Koleso2000.ua.

Літні шини Bridgestone

Літні шини Dueler H/P Sport є передовим стандартом якості для сучасних позашляховиків і кросоверів. Модель отримала оригінальний і досить агресивний дизайн протекторної зони в поєднанні з чудовою якістю виконання. Колеса поводяться прогнозовано на різних дорожніх покриттях, але найкомфортніше почуваються саме на асфальтових дорогах.

Серед особливостей продукту можна відзначити застосування сучасної технології UNI-T, яка має на увазі використання просунутого складу гумової суміші. У компаунді шин знаходиться підвищений вміст кремнію, що позитивним чином позначається на експлуатаційному ресурсі. Додатковим чином слід відзначити незвичайний дизайн шини, яка своїм зовнішнім виглядом зможе прикрасити транспортні засоби з 16-20 посадковими діаметрами коліс. Модель оснащена високими індексами швидкості, що дозволяє використовувати продукт на швидкісних трасах і шосейних дорогах. Ще однією фішкою стало застосування технології тримминга, що забезпечує можливість підтримувати бічну частину коліс завжди чорною.

Ще одним продуктом, який заслуговує вашої уваги стали японські шини Bridgestone Alenza 001, які розраховані під автомобілі класу CUV і SUV. Модельний ряд відрізняється підвищеним рівнем акустичного та їздового комфорту, прогнозованою поведінкою на сухому і мокрому асфальті. Додатковим чином можна виділити тривалий термін служби і паливну економічність.

Модель Alenza 001 була розроблена з використанням фірмової технології Nano Pro-Techt, яка забезпечує економну витрату палива на протязі всього експлуатаційного ресурсу коліс. Незвичайний дизайн плечових блоків дозволяє поліпшувати проходження поворотів і збільшує стійкість на мокрих або слизьких ділянках шляху.

Зимові шини Bridgestone

Зимова гума Bridgestone Blizzak DM-V2 є видатним і культовим продовженням видатної лінійки товарів, яка призначена для широкого кола автомобілів з підвищеною прохідністю. Японська новинка отримала спрямований візерунок протекторних блоків, який складається з безлічі трикутних компонентів.

До характерних особливостей коліс можна віднести нульовий радіус покришок. Це дозволяє розраховувати на грамотний розподіл діючих навантажень уздовж всієї контактної зони. На практиці це дозволяє поліпшувати поведінку на снігу і льоду. Не можна обійти увагою просунутий склад компаунда Multi-Cell Compound, який здатний вбирати велику кількість вологи, стабілізуючи зчеплення в широкому діапазоні температур.В цілому популярні моделі можна знайти в кожному інтеренет-магазині, навіть в Koleso2000.ua вони винесені окремо, для зручності відвідувачів.

Шипований сегмент продукції представляють колеса Bridgestone Blizzak Spike-02 SUV, які стали логічним продовженням лінійки. Новинка отримала більш міцний каркас і злегка перероблену протекторну зону, чого виявилося достатньо для успішного використання на позашляховиках і кросоверах.

До відмітних особливостей моделі можна віднести спрямований дизайн протектора, який допомагає досягати стабільних показників зчеплення на слизьких ділянках шляху. Досить м'який і еластичний протектор залишається функціональним в широкому діапазоні робочих температур з першого по останній день експлуатації японських покришок. Твердосплавна вставка в заводських шипах протиковзання підвищує зчіпні показники на слизьких ділянках і допомагає сердечникам краще утримуватися в передбачених для них отворах.