Сендвіч-панелі – економічний, зручний та надійний матеріал, який використовується для швидкого будівництва різноманітних споруд. На українському ринку купити сендвіч-панелі можна від виробника чи через компанії посередники.

Матеріал має продуману структуру, велику кількість переваг перед аналогами, та надійну систему кріплення, яка дозволяє виконувати роботу швидко та якісно. Купити сендвіч панелі можна по різним цінам, які залежать від характеристик матеріалу, його об'єму та виробника.

Які бувають панелі?

Умовно матеріал можна розділити на дві великі групи:

• Стінові панелі;

• Панелі для ремонту та будівництва даху або покрівельні панелі.

Покрівельні сендвіч панелі

Під цим поняттям треба розуміти багатошаровий матеріал, який використовується для ремонту та будівництва даху для споруд та будівель.

Часто він має трапецієвидну гофру на зовнішньому шарі. Всередині матеріалу є утеплювач, який допомагає зберігати тепло. Це знижує вірогідність появи протягів. Для більшої теплоізоляції покрівельні панелі на стиках обробляють герметиком.

Конструкція має стійкість до вологи та забезпечує можливість створити якісний та довговічний дах. Середній вік конструкції до 100 років, якщо вона встановлена правильно. Матеріал допомагає досягти високої герметичності та вологостійкості даху будь-якого типу складності.

Стінові панелі

Вони представляють собою багатошаровий матеріал, який з двох сторін має жорсткий шар, зроблений з ПВХ металу чи оцинкованої сталі.

Всередині панелі може бути мінеральна вата або пінополістирол. Завдяки цьому шару, конструкція має велику звуко та теплоізоляцію, маленьку вагу та високу міцність.

Використовувати стінові панелі можна для облицювання зовнішньої сторони будівлі або утеплення приміщення з внутрішньої сторони.

У продажу зустрічається велика кількість кольорів та фактур конструкції, що допомагає зробити правильний вибір.

Рекомендації виробників щодо використання сендвіч панелей

Невелика вага та міцність є великою перевагою у порівнянні з тоннами інших будівельних матеріалів до яких відноситься: цемент, пісок, цегла, залізобетонні конструкції. Навантаження на фундамент споруди менше в декілька разів, що дозволяє знизити вартість будівництва споруди.

Панелі прості у використанні та дозволяють швидко виконувати монтаж. Для тих забудовників, які хочуть швидко побудувати міцну та якісну споруду, використання сендвіч-панелей - вигідний варіант. Панелі вважаються готовим заводським елементом, у зв'язку з чим робота з ними проводиться швидко та не потребує дорогої техніки.

Матеріали можна користуватися в будь-яку пору року. Будівельники виконували свою роботу, як спекотним літом так і морозним днем. Панелі мають спеціальне полімерне покриття яке покращує стійкість до корозії та зайвої вологи.

Придбати сендвіч панелі можна у будь-якій кількості з варіантом доставки або забрати самостійно на складі компанії якщо це допускається продавцем.

Завдяки своїй доступній ціні та високій якості панелі використовуються у багатьох сферах та роблять будівництво доступним.