Хвилювання та невпевненість, це природне почуття перед відповідальним рішенням, але зі своїми страхами потрібно боротися. Саме тому, в цій статті ми розберемо 7 основних моментів, які можуть перешкодити здобути освіту за кордоном. Після чого, за допомогою сайту https://mojaedukacja.com/navchanna-za-kordonom вирушайте назустріч мрії.

Найчастіші питання, які виникають у абітурієнта

Проаналізувавши типові запитання наших клієнтів, які бажають отримати якісне навчання в Польщі, були відібрані такі питання:

  • відсутність документального підтвердження рівня володіння іноземною мовою;
  • вибір іншого факультету на магістратуру;
  • терміни подачі документів;
  • дороге проживання в Польщі;
  • вибір відповідального і чесного агентства;
  • вибір університету

Поговоримо про все по-порядку. Всього 20% наших клієнтів, які обрали навчання в Польщі на сайті https://mojaedukacja.com/, мають документальне підтвердження знання англійської мови у вигляді сертифікатів IELTS чи TOEFL. Більш того, є й такі абітурієнти, хто не зовсім упевнений в достатньому знання іноземної мови, щоб отримати вищу освіту в Польщі англійською мовою. Саме тому університети проводять дистанційні тести і співбесіди. Цього не варто боятися. Якщо заздалегідь підготуватись, то на поставлені запитання можна відповісти з легкістю. Всі, хто має бажання вступити - здійснюють цю мрію.

Що стосується студентів, які хочуть змінити спеціалізацію на магістратурі. Тут все просто. Людина може вибрати будь-який факультет.

Ті, хто переживає за подачу документів, і починають думати про це на початку червня, можуть розслабитися. Приймальна комісія працює до середини серпня, тому найоптимальніший варіант - відправити дані до кінця липня, так як саме зарахування теж вимагає часу.

Те, що проживання в Польщі дороге - найпопулярніша хибна думка. У студента є всі можливості отримати освіту за кордоном і при цьому підробляти. Таким чином, отримуючи достатню суму коштів не тільки на своє утримання, а й на допомогу батькам.

Складно довірити свою долю компанії, проте багаторічний досвід, велика кількість успішних абітурієнтів і позитивні відгуки підтверджують чесність і відповідальність агентства Mojaedukacja. Не соромтеся перевірити сертифікати або ж подзвонити студентам, які вже успішно проходять навчання за кордоном.

Можна дійсно поспішити і вибрати університет, який з часом виявиться недостатньо відповідним. Щоб цього уникнути, необхідно зважено приймати всі рішення, читати відгуки студентів, заходити на сайти і аналізувати велику кількість інформації. Тут ефект більше залежить від вас, ніж від агентства.

Про що турбуються батьки

Чи не менше ніж абітурієнти, переживають їхні батьки, адже в більшості випадків, це їх фінансові вкладення, і вони хочуть для своїх дітей якісної освіти за кордоном. Більш того, в Польщі один з найнижчих показників по злочинності. Це Європейська країна, де досить просто адаптуватися. На початковому етапі у студента буде супровід агентства, що набагато полегшить моральне і фізичне навантаження. Так що, ваша дитина не одна, все буде добре. Можливо, студенти самі прагнуть до самостійності і цей переїзд, те, чого вони так довго чекали.