Професійна оцінка вартості обладнання проводиться оцінною компанією "Парето", яка комплексно підходить до вирішення поставленого завдання і співпрацює, як з фізичними, так і з юридичними партнерами, пропонуючи вигідні умови і тривалі офіційні договори для спільної роботи. Фахівці компанії приймають заявки для оціночних робіт по всій території України і працюють з обладнанням будь-якого типу, виконуючи заявку мінімум протягом двох днів. Досить залишити онлайн заявку і свої контакти для зворотнього дзвінка, щоб отримати миттєву консультацію.

Що необхідно оцінювати

Скориставшись каталогом послуг, кожен потенційний користувач може вибрати необхідний напрямок для проведення незалежної оцінки обладнання. Це може бути обчислювальна та організаційна техніка, меблі, технологічні комплекси і лінії, серійне стандартне обладнання та нестандартні пристрої, які виготовлені з особливими вимогами замовника. Крім того, оціночна компанія приймає заявки на роботу з машинами, механізмами і товарами в обороті. По кожному напрямку можна отримати обов'язкову попередню консультацію від грамотних і коректних фахівців.

Різноманітність оціночних послуг

Оціночна робота компанії необхідна при таких процесах, як продаж і страхування майна, утилізація або ліквідація і передача в оренду, внесення в статутний капітал і проведення судових процесів, а також при початку розділу майна і його переоцінку. Крім того, в компанію звертаються, якщо необхідно оформити кредитування або нарахувати податковий збір на майно, при проходженні митної процедури і встановленні вартості продукції, при настанні банкрутства і його офіційного визнання.

Бездоганний сервіс

Перевагою оціночної компанії "Парето" є простота процедури і її доступність, мінімально короткі терміни виконання заявки, робота фахівців не тільки в столиці, а й по всій території України, демократична цінова політика і гарантована офіційна реєстрація в фонді Державного майна. Грамотні фахівці компанії завжди допоможуть підібрати потрібний пакет документів або знайти правову альтернативу, якщо реальної документації не вистачає для проведення оціночної процедури.