Безпека власного житла - це одна з найбільш нагальних проблем сьогодення. Кожен власник квадратних метрів намагається створити максимально надійні умови для свого майна. Професійна охорона квартир - цей найбільш оптимальний і правильний вихід, в ситуації, що склалася. Фахівці охоронних компаній запропонують кілька різних варіантів сигналізації. Кожна з них має свої переваги і підбирається за критеріями і пріоритетам потенційного клієнта.

Перевага роботи з охоронною компанією

Можна вибрати автономну сигналізацію, бездротову інноваційну систему або замовити монтаж з великою кількістю датчиків і інших пристосувань. Компанія «ОХОРОННИЙ ХОЛДИНГ» пропонує обладнання для сигналізацій тільки від перевірених виробників. Досвідчені фахівці проведуть якісний і надійний монтаж і швидко організують підключення до центрального пульту управління. Основною перевагою роботи охоронної фірми є оптимальні терміни встановлення квартирної сигналізації і лояльні демократичні ціни. Інженери компанії приймають заявки будь-якої складності на монтаж і підключення сигналізації будь-якого типу.

Ми залишаємо онлайн-заявку

Щоб укласти договір на проведення монтажних робіт та забезпечення схоронності житла, необхідно звернутися на інтернет-портал ohholding.com.ua і підібрати необхідний вид сервісної послуги. Це може бути не тільки забезпечення безпеки житла, але і бізнесу, а також фізичний захист особистості або забезпечення технічної безпеки. Залишити заявку на складання договору можна в онлайн-режимі. Необхідно вказати категорію об'єкту, що охороняється: квартиру, котедж або приватний будинок і замовити послугу.

Варіанти охоронного обладнання

Для забезпечення безпеки квартири, компанія пропонує кілька базових комплектів, що складаються з «розумної централі», датчика руху, датчика відкриття вікон і дверей і бездротової тривожної кнопки. Компанія надає можливість придбати додаткове обладнання: датчики розбиття скла, датчики затоплення та інші допоміжні пристрої.

Варто відзначити, що абонентська плата за підключення до центрального пульту не висока і цілком доступна для клієнтів з середнім достатком. Необхідно, лише один раз, оплатити вартість обладнання, і його установку, щоб більше не турбуватися про збереження свого майна. Компанія забезпечить цілодобову підтримку охоронної системи та її сервісне обслуговування.